Lomailua

Tallinnan työreissun jälkeen oli hienoa päästä viikoksi lomalle Mallorcalle. Tässä poika on iloisena rannalla, varsinkin kun pääsi simpukankuoria keräämään. Niitähän piti tuoda kotiin astikin (edellisen postauksen kuvissa on pilttipurkillinen näitä aarteita kädessä).
Kuvan t-paita ja shortist valmistuivat joskus kesällä, mutta eivät ole juuri käytössä olleet kiitos kesän kelien. T-paidan kanttaukset on tehty peittarin diff 2, jolla edelleen saan nurjalle parhaan näköisen tikin. Mutta rypyttäähän se kangasta reilusti, joten tässäkin pääntie on aika ahdas. Kaava on More Grey 104 cm.
Cuevas del Drachin tippukiviluola. Upea!
Tavoite oli shoppailla vähän itsellekin, mutta kuinkas kävikään. Päivävisiitillä Palmaan poikkesimme El Corte Inglesiin ajatuksena, että siellä se voisi onnistua. Muttta ei mitään mahdollisuuksia, lapset juoksevat kuin päättömät kanat pitkin tavarataloa, ettei edes yhdeltä onnistunut vahtiminen. Joten vain Desigualin lastenosastolta nappasin nopeat ostokset. Tytön mekko on kai 4-vuotiaan koko ja pienin minkä löysin, joten tovi vierähtää ennen kuin se otetaan käyttöön. Mutta ihastuin siihen niin kovasti, etten voinut jättää kauppaankaan. Muutenkin olen kovasti tykästynyt Desigualin vaatteisiin, jospa jotain tulisi pian omaan vaatekaappiinkin. Ja ainahan voi tästä ottaa mallia ja tehdä itse vähän pienemmän...Ei kommentteja

Kiitos kun kommentoit :-)