Kankaanlopuista

Joskus jopa raaskin leikata kankaat loppuun asti. Ihana ponikangas päätyi tytön tunikaksi. Kaavana on Dreamland (O 4/11) koossa 98 cm. Perustunika vailla suurempia kikkailuja, mutta ehkä juuri siksi päässytkin useasti käyttöön.
Pojan farkkujen jämistä sain leikattua tytölle caprit. Kaavana Superstretch jegginsit (O 4/11) koossa 92 cm puntteja lyhentäen. Ruskeassa kankaassa pinkit tikkaukset erottuvat hienosti, taskuihin ja puntteihin kokeilin sydänommelta. Muistutukseksi itselle ja ehkä vinkiksi muille, että vyötäröön kannattaa laittaa säädettävä kumppari tai mitata se heti normaalia lyhyemmäksi. Kangas (joustofarkku Fabriinasta) on sen verran jämäkkää, että esim. velourhousuihin sopiva (vyötärönympärys - 5 cm) kuminauha jää liian löysäksi vyötäröltä. Nimimerkillä kerran purin...
Kuvassa taitaa tunika olla väärinpäin. Totinen tyttö on löytänyt mummin ja ukin mökillä kauniita lumpeenkukkia. Lapset lomailevat siellä kun vanhemmat vielä pakertavat töissä lomaa odotellen. Hieman vilahtaa tytön vastavalmistunut Downtown Hat, siitä lisää sitten myöhemmin kun hattu kuvaankin osuu.

1 kommentti

Kiitos kun kommentoit :-)