Metsähuppari ja muutakin mustavalkoista

Mietin pitkään minkä kuosin kelpuuttaisin neuloksista omaan käyttööni. Vaikka ankat ja lohikäärmeet sun muut niin kauniita ovatkin, en vain näe itseäni niissä kuoseissa. Juuri ennen taipumista palloihin löysin Paapiista tämän ihanan Metsä-kuosin mustavalkoisena ja tilasin siitä varmaan viimeisen pätkän, sillä pian tämä väri olikin jo loppunut. Suorituspaineet oli kovat kalliille neulokselle, mutta rohkeasti lähdin kokeilemaan Ottobren 5/11 Saturday Chilling-hupparia koossa 36. Lopputulos oli liian iso, mutta kavensin valmiina sivu- ja hihasaumoista, ja nyt olen tyytyväinen. Vetoketju ja niskasauman ripsinauha ovat Merletosta.

Mustat sweat pantsit tein caprimittaisena, kaava on Sömnads Magasin lehdestä nro 9/12. Vyötäröä madalsin, muuten olin uskollinen kaavalle. Koko on S, sen verran on väljyyttä että olisi voinut olla pienempikin koko. Materiaalina on Sampsukasta ostettu musta joustocollege, ihan huippu matsku ja voittaa mennen tullen aikanaan Saksasta tilaamani joustocolleget.

Kuvan laatua ei voi kehua, mutta 5-vuotias teki parhaansa minua kuvatessaan :-)

Metsäneuloksesta riitti vielä pipoon, tämän vuoritin samalla mustalla trikoolla kun hupparin hupunkin. Vasemmalla roikkuu trikoosta tehty tuubihuivi. Olin ostanut aikanaan Triteksistä tätä 40 cm pätkän tytölle hametta varten, mutta ajattelin tuubihuivina sille tulevan enemmän käyttöä.

Sivun näytöissä kilahti juuri 30000 rikki !

6 kommenttia

 1. Mielettömän hieno setti! Mun olisi pakko saada tuo housukaava, niin ihanat nuo on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, suosittelen kyllä kaavan kokeilemista ;-)

   Poista
 2. Hillitön määrä näyttöjä!

  VastaaPoista
 3. Tuli kyllä tosi kiva setti ja tuo hupparikaava täytyy kaivaa jostain omaankin käyttöön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tätäkin kaavaa voi suositella sillä varauksella että kannattaa mittailla ensin. Itse näen, että tämän pitäisi olla jos ei nyt tyköistuva niin niukahko kuitenkin, enkä usko että koko 34:kään olisi sitä minulle ollut. Eli minun kokemuksen perusteella saa pienemmän koon valita (mutta en ota vastuuta jos jonkun muun kokemus on toisenlainen :-) )

   Poista

Kiitos kun kommentoit :-)