Savaveivaus ja ryppyleggarit

Alan kunnostautua, nyt savaveivauksen julkaisemiseen taisi mennä vain kuukausi. Veivaus olikin tosi mielenkiintoinen, sain kaksi uutta ompeluystävää, joista toinen kävi hakemassa meille kaikille Viljamin Puodin sponssaamat kangaspalaset. Meidän piti keksiä ryhmällemme yhteinen tekijä ja sen piti näkyä kaikkien ompeluksissa. Yhteiseksi tekijäksi löydettiin tänä syksynä 3 vuotta täyttävät tytöt, ja lopulta teimme samantyyliset mekotkin kaikille mimmeille. Ompeluystäviäni olivat Elina ja Miia, joille kiitokset vielä hyvästä yhteistyöstä!

Mekon kaavana on Circus Horse (O 4/13) koossa 92 cm. Kuten edellisessäkin veivauksessa, mokailin 2 tunnin ompeluaikana niin paljon että  tilanne vaati parin päivän rauhoittumisen, sitten ratkojaa ja uudelleen ompelua, ja sitten alkoikin näyttää jo tältä. Ongelmat johtuivat siitä, että lähdin ensimmäistä kertaa kokeilemaan täällä näkemääni rypytystä kädenteihin, eikä kiire yhdistettynä uuden kokeiluun ollut kovin menestyksekäs resepti. Hihoista tuli ylipitkät, joten niihin ompelin kuminauharypytykset.

Legginseissä on sivuissa rypytykset samalla tekniikalla, ja näiden ompelu sujuikin jo ilman vastoinkäymisiä. Rypyt tuovat hauskasti lisäilmettä peruspöksyihin.2 kommenttia

Kiitos kun kommentoit :-)