Think Pink


Lähes kuukausi edellisestä julkaisusta..mihin aika oikein katoaa? No, ainakin viikko siitä kului lomaillessa Meksikossa ja toinen viikko aikaerosta toipuessa. Jospa nyt ompeluihin ja blogiinkin ehtisi keskittymään paremmin. Varsinkin tällä viikolla, kun lapsetkin lähtivät mummin ja ukin luokse hiihtolomaviikoksi.


Pinkki pysyy edelleen tytön lempivärinä. Hän bongasi eilen kangaskaapista tämän muffinsitrikoon ja voi sitä huudahduksien määrää, kuinka ihanaa tämä kangas onkaan ja "äiti, ole kiltti, tee minulle siitä hieno mekko". Äitihän teki ja tänään lähdettiin matkaan päällä mahtavan ihana mekko.


Mekon kaava on Ottobren Princess Castle, josta olen aiemmin tehnyt tämän mekon koossa 92 cm. Uutta kaavaa en jaksanut alkaa piirtämään, vaan summassa vähän isontelin sitä ja päätin tämän olevan kokoa 98 cm. Niskassa oleva lappukin sen todistaa. Vyötärökaitaleet leikkasin limenvihreästä trikoosta lähes tuplaleveänä ja rypytin ne framilonilla sopiviksi. Taskut jätin tekemättä. Kanttaukset ovat nelinkertaiset ja niiden ommel on ketjutikkiä.

Huitaistaanpa vielä näytille nämä taideteokset. Ostin viime vuoden Kädentaidot messuilta muutamaa kangasväriä ja blankkoja tiskirättejä ajatuksena tehdä niistä joululahjoja. Ajatukseksi jäi ja unohtui. Tammikuussa löysin nämä askartelutarvikkeista ja mummi sai syntymäpäivälahjaksi tiskirättejä lasten kädenjäljillä.

Ei kommentteja

Kiitos kun kommentoit :-)