Neiti kesäkukka

On niitä ompeluprojekteja, joissa kaikki takkuaa ja mikään ei onnistu. Sitten on onneksi joskus niitäkin, jolloin kaikki vaan onnistuu vähän tuurillakin. Tämä tunika on juuri sellainen. Tästä piti tulla kokeilukappale vähän parempaa kangasta varten, mutta onnistui kertaheitolla hyvin. Kangas on kaapin kätköistä vuodelta 2007, jolloin ompelin Eurokankaasta ostetusta trikoosta kantoliinan. Kirjekuoripääntiekin onnistui mainiosti, nyt resori on kolminkertaisena nelinkertaisen sijaan, tätä tapaa tulee varmaan suosittua jatkossakin. Applikoinnin vihreä ja pinkki on joustofroteeta ja valkoinen velouria. Perhonen on kangasmerkki ja lentojälki ommeltu kaksoisneulalla. Kooksi on tavoiteltu 74 cm, mutta hyvin voi jo 10 cm lyhyempikin tyttö käyttää. Jalassa caprit, jotka postattu aikaisemmin.
Kaava on oman muokkauksen tulosta. Pohjana siinä on Ottobren 3/11 Diamond Deer trikootoppi. Helma muokattiin valmisvaatteesta mallia ottaen ja hihan pohjana on saman Ottobren bodymekon hiha lisäten pyöriölle pituutta. Hihansuissa on kuminauhat päälle ommeltuina. Kuminauhan olisi voinut vähän lyhyempänä laittaa, niin hihansuut olisi rypistyneet enemmän.
Sokerina pohjalla tuoreelle helsinkiläispojalle annettu lahjus Hanhelin etsi eläimet-trikoosta. Vuori tummanruskea trikoo ja tummanruskea resori ovat Eurokankaasta. Täytyy tunnustaa, että pipoon tuli vahingossa sauma sivuun eikä taakse, mutta eikös se olekin käytännöllisempi siinä eikä paina vauvan takaraivoa.

Ei kommentteja

Kiitos kun kommentoit :-)