Tähdet tähdet

Tähtihousut ovat olleet ajatuksissani siitä lähtien, kun ne Tanttarallan blogissa näin. Törkeää kopiointia siis :-) Housut on tehty Sampsukasta ostetusta ruskeasta velourista, applikoinnit valkoista velouria varmaan Eurokankaasta. Taskuihin otin oppia Tosimummon  ohjeesta. Ja hyvä ohje olikin, varmasti tulee käytettyä jatkossakin. JNY Desingnin ruskea tähtivelour on helmikuussa ostettu Lasten Metsolasta ja leikkelin siitä jo silloin paidan. Paita odotti tähän päivään asti applikointia, mutta sitä ei sitten koskaan siihen tullut.
Ilmeestä näkee kuinka innoissaan poika nykyisin on ylimääräisistä vaatteiden vaihdoista ja valokuvaamisesta...Eikä tämä paita herättänyt edes kovin suuria tunteita, koska eihän siinä mitään eläintä tai kulkuneuvoa ole. Housuista sentään tuli kommentti "ihanat". Sekä housut että paita ovat vahingossa molemmat vähän liian reiluja, syksyllä varmaan jo sopivammat.
Tähtiä löytyy myös takapuolesta! Oliskohan tähtikiintiö nyt täynnä vähän aikaa...

3 kommenttia

  1. Tähdet on ihania! Ja käy kivasti poikienkin vaatteisiin. Muutenkin tosi kiva setti, mulla kanssa ollut ajatuksissa tehdä jotkut housut joihin tulis tähdet peppuun. =)

    VastaaPoista
  2. Hieno setti! Ja ihan vapaasti saa ideoita lainata, nuo tähdethän tuntuu olevan tällä hetkellä varsin muodikkaita monessakin blogissa ;) Meillä ei kanssa jaksettais nyt poseerata, tosin oma tyttö ei olis ollenkaan paikoillaan...

    VastaaPoista
  3. Kiitos kommenteista! Vähän oli arpomista tuo tähtien sijoitus takakappaleelle, kun poika on oli päiväunilla juuri silloin mutta ihan hyvin kävi. Eikä Tanttarallan ideoiden kopioiminen varmaan jää tähän... :-)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :-)