Kangashamsteri

Tämä on kyllä tosi nolo postaus..itsekin yllätyin alkaessani kuvaamaan viimeisen noin kuukauden ajan ostoksiani, että miten paljon niitä on kertynyt. No mutta Triteksiltä voi ostellakin, siellä on niin mukava hintataso. Ylärivissä turkoosi joustis ja college, ruskea college ja alarivi trikoita.
 Tiritomilta oli "pakko" tilata, kun oli 10% alennus hyödynnettävänä. Kaksi ylimmäistä trikoota, alimmaiset puuvillaa.
Hanhelista tilauksen syy oli loppumassa olevat tukikankaat. Niiden lisäksi ostoskoriin eksyi yllä olevat trikoot ja alla olevat resorit.
Nämä trikoot tarttui mukaan Eurokankaasta. Olis voinut olla tarttumatta, ei inspiroi enää nuo punasävyiset ollenkaan...
Ikasyrin tilaukseenkin oli joku hyvä syy, nyt vaan en muista mikä :-) Ylärivi trikoita, alarivissä vasemmalla velour ja neljä resoria.
Sampsukkaan  tuli näpyteltyä tilaus katsellessa jotain Suomen voitokasta jääkiekkopeliä. Paitsi viidakkotrikoon tilasin jälkijunassa erikseen. Ylärivi trikoita, alarivillä joustiksia. Ruskea on tenceljoustofroteeta, tosi pehmeä ja ihana materiaali.
Tuli käytyä Bonus kirppiksellä viime viikolla. Vasemmalla olevan pitkän jakun (3,50 eur) ostin puuvillakankaan takia. Joku oli vissiin päättänyt luopua käsityöharrastuksestaan ja yhtä pöytää ystävän kanssa sit tyhjennettiinkin urakalla. Omaan pussiini päätyi ruskea joustispala n. 0,5 m (0,20 eur), iso pala pellavaa/pellavasekoitetta (0,50 eur) ja pussillinen nappeja (0,50 eur). Lisäksi jaoimme saaliin 8 kpl:sta saumurilankoja (2,00 eur).

Nyt lienee aihetta julistaa kangasostolakko ja alkaa tyhjentämään varastoita. Oon mä jotain ommellutkin, niistä lisää pian...

5 kommenttia

 1. REPS!!!! Oot ihan mainio! Ihanaa kun joku muukin ostelee vaan lisää ja lisää ihania kankaita. Nyt ei munkaan tarvi heti tuntea huonoa omaatuntoa... Oikeesti. Hihittelen täällä vaan itsekseni. Ihania kankaita, kiva nähdä mitä kaikkea ihanaa niistä taiot. =)=)=)=)=)

  VastaaPoista
 2. Juu, on se vaan aika järkkyä välillä todeta kuinka paljon oikein tulee kangasshoppailtua... Todellakaan ei kannata ainakaan laskea, paljonko niihin ostoksiin menee rahaa ;)

  Onko tuo turkoosi joustiskin Triteksiltä? Ensi viikolla alkaa loma, ehtisi hyvin poikkeamaan Tesomallakin...

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommenteista! Nannaruu: mä olen myös muissa blogeissa kangasvarastoja nähtyäni saanut ikäänkuin luvan tilailla kankaita lisää ja lisää...Ja kankaillahan ei ole viimeistä käyttöpäivää! Mahtavaa, jos mä voin jakaa tätä lupaa eteenpäin :-) Tanttaralla: näistä kuluista ei tosiaan kirjanpitoa pidetä :-) Turkoosi joustis ja college on tänään haettu Triteksiltä, muut aikaisemmin. Joustista jäi muistaakseni vielä yhteen rullaan, mut ei sitä metritolkulla ollut. Oli myös aika kiva punainen joustis, mut maltoin mieleni...(ja mulla oli ostosjarru mukana joka kyseli mitä sä aiot tuosta ja tuosta tehdä...ikäänkuin se pitäis tietää jo etukäteen ? )

  VastaaPoista
 4. Siis niiiiiin ihanaa, että muillekin käy näin :D Itselläkin kaapit ja laatikot pursuu kankaita, mutta silti on pakko harva se päivä kurkkia mm. huuto.netistä oisko jotain kivaa tyrkyllä ;)

  VastaaPoista
 5. Hymyilee Terhille ... Hienoa, ettei tarvitse olla yksin tämän riippuvuuden kanssa :-)Mä aina sanonkin, että voishan ihmisellä huonompiakin harrastuksia olla.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :-)