Pyörylätakki ver.2


Tältä se näyttää, yritys nro 2 pyörylätakista. Ensimmäinen versiohan löytyy täältä. Ohjeen mukainen lanka on Bambino taffy ja ostettu Vihreä Vyyhti-lankakaupasta. Lankaa kului noin 2,5 kerää. Tällä kertaa tuli vähän isompi kuin ohjeessa oli, mutta mieluummin näin päin. Aloitin 5:n koukulla ja siirryin aika nopeasti 4:een. Koko 12 kk ja todellisuudessa vielä vähän isompi, onkin aika reilu tytön (10kk/70cm/8,1kg) päällä nyt. (Kuin myös kuvassa olevat housut parin postauksen takaa.)
Lanka on ihanan tuntuista ja pehmeää, mutta paksuus vaihtelee tosi paljon, onneksi se ei valmiissa työssä juuri näy. Napit on poimittu anopiltani saadusta isosta nappikasasta.
Tässä vielä kuva siitä, kuinka erikokoiset näistä loppuviimein tuli. Onhan sillä langan vahvuudella merkitystä...
Nämä pinkit herkut löytyi tällä viikolla Korson kirppikseltä Vantaalta. Koko 80 cm, joten ihan vielä ei oteta käyttöön. Hinta sopiva 1,20 eur.
Tänään tuli käytyä Kalikoon loppuunmyynnissä. Mukaan tarttui valkoista ja vihreää hyväntuntuista, ilmeisesti Orneuleen trikoota metrin pätkät, vähän nauhoja, merkkejä ja nappeja. Kaikki yhteensä 17,20 eur. Kaikki kankaat oli 3 eur/m, tosin valikoima ei suuren suuri.3 kommenttia

  1. Kaunis takki, katselin itsekin tuota samaa ohjetta, mutta en ainakaan vielä siihen tarttunut, nätti se on kyllä.

    VastaaPoista
  2. Ihana takki tuli! Ja nuo farkut ovat kyllä kanssa huippulöytö. Katotaan jos tulis ens viikolla sinne päin Kalikoossa ja Triteksissä käymään. Meinaa vaan olla niin kiireistä tämä kotiäidin arki, ettei oikein tiedä minä päivänä voisi tulla...

    VastaaPoista
  3. Kiitos kommenteista! NannaRuu tervetuloa tänne käymään ja yöpymäänkin?!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :-)