Tossut vol.2

Pitihän tytön saada omat tossut. Kaava on edellisestä postauksesta tuttu, pienensin kaavan pienimpää kokoa 22 jonkun verran, sisäpohjan pituudeksi 13,5cm. Pohjissa on nyt paksumpaa haljasnahkaa, joten pitoa löytyy (ja se on tarpeen). Etukappale ja alavara on yhdistetty yhdeksi kappaleeksi, kuten täälläkin oli tehty. Vähän liimaa vielä perään, niin alavara pysyy hienosti paikallaan. Etukappaleen nahka on myös huomattavasti paksumpaa kuin pojan tossuissa. Seuraavat tossut voisi tehdä vähän leveämpänä, varsinkin jos käyttää näitä paksumpia nahkoja.
Sovituskuvauksessa oli taas vaikeuksia, tyttö kun olisi niin mielellään kameran toisella puolella. Mutta hyvin ne sopii! Näillä tassutellaan varmasti ensi viikonloppuna Tukholman risteilyllä :-)

4 kommenttia

 1. Tosi kivat tuli! Mä jo Viltsun kanssa neuvottelin mikä kuva/väri laitettais tossuihin. =) Mulla ei vaan ollut sitä nahkapaininjalkaa, joten katotaan mitä teen sen kanssa.

  VastaaPoista
 2. Mites se teflonteippi tavalliseen paininjalkaan? Myllymuksuilta ainakin löytyy.

  VastaaPoista
 3. Ihania juttuja täällä! Mä en vaan käsitä, millä ajalla sä nää kaikki ihanuudet teet???

  VastaaPoista
 4. Kiitos Henna! En tiedä itsekään, kun tuntuu ettei omaa aikaa oo enää yhtään, pojan nukkumaanmenoajatkin kun on liki samat kuin omat nykyisin :-)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :-)