Amerikan tuliaisia

Kotiuduin viikko sitten ihanalta matkalta New Yorkista. 5 päivää tuossa upeassa kaupungissa nautin täysin siemauksin ystävien seurasta eikä lapsiakaan ehtinyt tulla kova ikävä, vaikka sitä etukäteen vähän pelkäsin. Pääasiassa keskityin shoppailuun, sillä nähtävyydet oli tarkasteltu jo muutama vuosi sitten. Tässä joitain otoksia mitä matkalaukusta löytyi lapsille.

Violetti toppatakki 11 USD ja ruskea takki 26 USD. Ruskean takin koko on 2v ja lienee ensi talvena ja ehkä sitä seuraavanakin sopiva.
Harmaa DKNY:n mekko ja alushousut 10 USD ja turkoosi Tommy Hilfigerin pikeetunika muistaakseni 6 USD.
Pinkki DKNY:n toppi taisi olla 7 USD ja vihreä pusero 5 USD Children´s Placesta. Toppi on kokoa 5v. mutta mielestäni pienempi ja niin ihana ettei sitä voinut kauppaan jättää.
Pinkki paita 5 USD Children´s Placesta ja ruskea pusero tuli settinä hirvityshousujen kanssa 10 USD:lla.
Vasemmalla ruskeat kengät koko n.24 (ensi talveksi) ja hinta 10 USD. Keskellä Eccon koon 22 välikausinilkkurit 30 USD ja oikealla Robeezin tossut koko 12-18 kk 23 USD. Tossut ovat paitsi kauniit, myös istuvat hyvin jalkaan ja tänään ne jalassa aloitettiin tytön ensimmäinen tarhapäivä.
Vähän tumma kuva, mutta ehkä jotain näkyy...Eccon karvavuorelliset Goretexit kokoa 30 (pojalle ensi talveksi) ja hintaa huimat 10 USD. Tästä löydöstä olen erityisen iloinen :-)

Vasemmalla Tommy Hilfigerin paita maksoi 8 USD ja Gymboreen hauska dinopaita 5 USD. Dinopaidan poika kiskoi saman tien päälleen kun näki sen, vaikka yleensä itse pukeminen on lähes mahdoton tehtävä.
Molemmat paidat Gymboreelta ja hintaa n. 12 USD/kpl.

2 kommenttia

  1. Joo moro. NIiiiiiiN epäreilua. Mää kans!!! =) Ihania löytöjä oot tehnyt, nuo takit varsinkin on tosi ihanat. Eikä ollut kengillä pahat hinnat... =)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Nannaruu! Seuraavalla kerralla lähdet sit mukaan, aateltiin että vois vuoden päästä miettiä uutta reissua :-) !

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :-)