Vuoden ekat

Ikasyrilta joku aika sitten tullut kalastajanalle pääsi viimein paidaksi. 4v pojan mitat ovat nyt 100 cm ja 13,9 kg. Metriluvun täyttymisen myötä päätin siirtyä paidoissa kokoon 104 cm, tässä siis ensimmäinen laatuaan. Kaavana kestosuosikki Ottobren Creative Workshop 301 istuva malli. Siitä olikin jo hetki vierähtänyt, kun tätä kaavaa olin viimeksi käyttänyt.

Housujen turkoosi joustis on kotoisin Triteksistä. Housut on tehty Saimi svetarihousujen kaavalla koko 98 cm puntteja pidentäen.
Sovituskuva ei taaskaan ole kovin kummoinen. Jalassa muuten JNY:n sukat, kangastilauksen yhteydessä en voinut vastustaa kiusausta ostaa pojalle ruskeat tähti-,pilvi- ja raitasukat, tyttö puolestaan sai parit kuviolliset sukkahousut.
Kerrankin käytin kankaat kerralla loppuun. Raidallinen jersey on myös Ikasyrilta, ja sitä riitti yöpaidan hihoiksi ja housuiksi. Takakappaleen raidat ovat JNYlta. Housujen kaavana on aikaisemminkin kokeiltu Ottobren 1/07 raitapitkikset koko 98 cm pidennetyillä lahkeilla. Paidan kaava Ottobresta 6/11, malli Toy Dog koossa 104 cm.

Olipa kiva huomata pari uutta lukijaa, tervetuloa! Ja nyt lueskelemaan uutta Ottobrea, pikaselailulla vaikutti tosi hyvältä.

2 kommenttia

  1. Moi, sulle on jotain blogissani!
    voit ottaa yhteyttä irina at onnibum.net

    Ja selailin blogiasi...tuollaisia nahkatossuja pitäisi kyllä mullakin kokeilla, tosi hienon näköisiä!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Irinkalle kommentista ja hienosta uutisesta!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :-)