Kankaita ja merkkejä

Viime aikoina en ole kankaita juuri postannut, vaikka onhan sitä "silloin tällöin" jotain tullut ostettua. Nyt kuitenkin kuvamateriaalia tänään saapuneista Michas Stoffecken salaisista paketeista Saksasta. Nämä siis ostettu sika säkissä, 7 m trikoota 40 eurolla, ylärivi on poikien tähti/palloteemaa, alarivi tyttöjen tähti/pallo/sydänteemaa. Monissa blogeissa vieraillut kuosiähky on täälläkin päällä, joten näiden pakettien markkinoille tulo osui itselleni hyvään saumaan. Olen aika tyytyväinen pakettien sisältöönkin. Turkoosia nyt tuli aika paljon, mutta onneksi se kuuluu suosikkiväreihinkin.
Tarkkasilmäisimmät ovat ehkä huomanneet, että tämän vuoden ekasta postauksesta lähtien on lähes joka vaatteen sivusaumassa ollut ruskea merkki. Tilasin ne täältä, 600 kpl:n erä maksoi noin 41 euroa.
Pahoittelen huonoa kuvaa (kamerasta loppui juuri akku enkä jaksa odotella), mutta merkissä lukee Handmade Unique Item ja toisella puolella millamari.blogspot.com. Idea varastettu Maitotytön blogista.

Ebaysta tuli tilattua myös silitettäviä nimilappuja (ei kuvassa) muksujen vaatteiden nimikoimiseen. Hinta 100 kpl / 8 puntaa, tilausnimike 100 Satin Iron-on School Name Tapes. Kuvassa näkyvät Millamari-laput leppäkertun kuvalla varustettuna ovat mustalla, vihreällä ja punaisella tekstillä. Näitä yhteensä 288 kpl / 9.90 puntaa, tilausnimike 144 Woven Sew in School Name Tapes. Toimitus oli nopea, mutta ensimmäisessä postissa saapui vain puolet merkeistä. Mutta reklamaatioon reagoitiin nopeasti ja pian oli loputkin merkeistä postilaatikossa. Voin siis suositella tätä kauppapaikkaa.

1 kommentti

  1. Oi, ihanat kankaat! Tää ei malta odottaa perjantaita kun kuljetus saapuu!!! =)=)=) Mulla on kans ollut ajatuksena tilata noita merkkejä, mutta en oo vielä saanut aikaiseksi. Nyt kyl täytyy ottaa itseään niskasta kiinni. Tässäkin asiassa. =)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :-)