Huovutettu hattu ja Ticketiä

Pojan paita on postattu jo aiemmin, mutta tämä ihana huovutettu, harmaa "lentäjänhattu" ansaitsee myös tulla esitellyksi. Se on Handmade by Ystävä ja ohje on muistaakseni Suuri Käsityölehdestä viime vuoden loppupuolelta. Joululahjaksi saatu hattu jäi kuluneena talvena valitettavan vähälle käytölle, kun en osannut käyttää sitä ruskea-turkoosin talvihaalarin kanssa. Onneksi asiaan on tulossa ensi talvena korjaus :-)
Tilasin Ticketiä ensimmäistä kertaa Ticketin outletista. Sattui niin sopivasti, että pojan ensi talven todennäköinen koko 104 cm oli hyvässä alessa harmaana (silver grey) toppapukuna, hinta yht. 100 eur. Tämän enempää en halua enkä aio ensi talvea miettiä, odotan kovasti tulevaa kesää, aurinkoa ja lämpöä.
Niitä odotellessa on kuitenkin kurakelit parhaimmillaan. Tämä rubber rain setti (32,50 eur) tuli meille koossa 104 cm heti tarpeeseen. Violetit fleecevuoriset kurahanskat (8,75 eur) tytölle, koko 1-2 v on juuri sopiva.  Nopea ja rahtivapaa toimitus jätti hyvän mielen tästä tilauksesta.

2 kommenttia

  1. Käyn vain pikaisesti kertomassa kun kysyit mistä HAX 90 neuloja saa, niitä saa ainakin meillä kaikista ompelukoneliikkeistä sekä myös joistakin nettikaupoista olen niitä bongannut (En tosin muista nettikauppojen nimiä valitettavasti). Palaan asiaan jos tulee jossakin netissä vastaan :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Onnekas. Netistä yritin neuloja metsästää, mutta täytyykin soitella lähiliikkeet läpi :-)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :-)