Näkyy punaista

Metsolasta hiljattain ostettu pallojoustis pääsi tytön paidaksi. Kaava on Ottobren White Rabbit koko 86 cm pidennettynä. Ruttu-Nutun pallojoustispaidassa oli tällainen pääntiehalkio ja se jäi mieleeni matkittavana yksityiskohtana. Tässä lankasilmu on 1,5mm vahvuista kuminauhaa. Toivottavasti muistan ensi kerralla kokeilla sen tekoa resorikantilla. Pallojoustiksen valkoinen ei ole  puhtaan valkoista ja sen kyllä huomaa vitivalkoisia resoreita vasten.

Housun kaava on oma sommitelma, jossa oli apuvälineinä Hupsis trikoohousut ja Me&I:n joogahousut, koko n. 86 cm. Kaavasta tuli aika onnistunut, ja lisäkappaleita siitä onkin luvassa...

Näistä surkeista sovituskuvista ei näe, kuinka ihana setti oikeasti on. Tykkääntykkääntykkään!
Poikakin sai uudet housut samasta Royal-tuotteen punaisesta joustiksesta. Kaavana Saimi 104 cm puntteja pidentäen. Näihin tein ensimmäistä kertaa pallotaskut. Luin kyllä Maitotytön ohjeen taskujen tekoon, mutta säätämiseksihän se meni kanttauksien kanssa. Taskut numerot 3 ja 4 pääsivät housuihin kiinni. Itse asiassa tytöllekin oli pallotaskut suunnitelmissa, mutta motivaation hiipuessa päädyin helppoihin perustaskuihin. Pojan paita on vuoden ensimmäisessä postauksessa.
Muoks 12.8: Lisätty vielä sivukuva pojan housuista.
7 kommenttia

 1. Upea pallosetti! Ehkä se valkoinen pesussa sen verran harmaantuu, että värit lähestyy toisiaan ;)

  VastaaPoista
 2. Kivat setit! T: Irmeli

  VastaaPoista
 3. Tosi ihana tuo punainen setti. Myös pojat housut ovat kivat. Tykkään kovasti kirkkaanpunaisen ja valkoisen yhdistelmästä.

  VastaaPoista
 4. Ihania vaatteita! Mä niin tykkään tuosta ympyrätaskusta.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :-)