Ryppyjä prinsessalle

Prinsessalle prinsessasetti. Tunikan kaava on uusimman Ottobren Princess, koko 92 cm. Kaavasta lyhensun vain hihaa vajaan sentin, kun tyttö vasta n. 84 cm pitkä. Kaavan mallitunika oli myös raidallinen ja heti sen nähtyäni tiesin tämän aikoja sitten Ottobrelta ostetun trikoon päätyvän prinsessatunikaksi. Kruunua vähän isonsin applikointiin.

Housuista löytyi uusi suosikkikaava, nimittäin Milla neuloshousut Ottobresta 6/2010. Juuri tällaista kapeaa housukaavaa olin etsinytkin jo jonkin aikaa. Koko on 92 cm pienillä saumanvaroilla, resorit vähän lyhyemmät kuin kaavassa. Näistä tuli vähän liiankin sopivan kokoiset. Sivujen rypytykset tein kuminauha alalankana, kuten tunikankin vyötärörypytyksenkin. Ompelin rypytyksen kaikkien lahjekappaleiden molempiin sivuihin noin 5 mm päästä lopullisesta sivusaumasta. Housujen ja applikoinnin marjapuuron värisen velourin sekä resorin ostopaikaksi vahvin veikkaus on Ikasyr.
Korvaako sovituskuvissa määrä laadun? No ei varmasti, mutta laitetaan näitä näytille kuitenkin. Niin minä kuin tyttökin on tosi tykästynyt tähän settiin, pyykkinarulta tyttö itse valitsi tunikan tänä aamuna. Milla-housuistakin seuraava versio on jo tekeillä. Tunikakin voi saada jatko-osan, mutta toivottavasti muistaisin helmaa pidentää pidemmän käyttöiän toivossa.

6 kommenttia

 1. Kiva setti! Meillä nuorin neiti tykkää kanssa ko. tunikasta. =) Tulee muuten tosi kivan mallinen tunika myös siten että jättää nuo kuminauharypytykset pois. Tein eka silleen, ja tokaan versioon sit rypytin. =)

  VastaaPoista
 2. kiva setti tosiaan. Housejen väri on ihana.

  VastaaPoista
 3. Hieno setti ja aivan ihanat värit tuossa raitatrikoossa :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos, värit on ihanat ja tunikan kanssa sopiikin melkein minkä värinen alaosa vaan :-)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :-)