Unihaalari ja Jofotex-tilaus

Tytön 80 cm:t yöpuvut alkaa jäämään pieneksi ja isommille olisi tarvetta. Tyttö nukkumaan mennessä usein riisuu perinteisen vetoketjulla tai neppareilla kiinnitettävän yöpaidan kokonaan pois, toisinaan mukana lähtee vaippakin, joten tein tämän puuhan hankalammaksi tämän mallisella haalarilla. Ja hyvin se on päällä pysynytkin. Minkääntasoista sovituskuvaa ei ole saatavissa, malli ei edelleenkään pysy linssin oikealla puolen.

Kaava on Jetro Trikoohaalari Ottobresta 4/08 koko 86 cm. Mittasuhteiltaan oikein passeli kaava. Jersey on Nanson, olikohan kuosin nimi Satukaupunki, ostettu Triteksistä viime vuonna. Sävy on kaunis syksyinen "poltettu punainen", pitkään jahkasin resorin väriä, mutta olen oikein tyytyväinen keltaiseen valintaan. Peitetikin kanssa meni muuten mukavasti, mutta...diff 1,0 rypytti ihmeen paljon trikoota. Lahkeet rypyttyivät niin paljon kanttien kohdalta, että ompelin viimeisenä ulkosivusaumoihin rypytykseksi pätkän framilonia. Oikein yllätyin kuinka siististi sain nuo jyrkät mutkatkin ( lahkeensuista mutkat haaraa kohti) kantattua. 10 mm rengasnepparit ovat Kotimäen puodista.
Lähes 10 kg kangasta kuudelle ompeluun hurahtaneelle naiselle saapui Jofotexista maanantaina. Oma pinoni takana keskellä. Joustikset oli huippuedullisia 59 SEK/metri ja kuviovelourejakin oli paljon 100 SEK/metri. Oranssi ja lime autotrikoot (vasemmalla) ovat aivan ihania, meinasin tilata itse ja nyt harmittaa etten. Vaan onhan noita kankaita kertynyt ja kertynyt, mm. Noshin uutuuksiakin tuli neljää eri sorttia ja mitään niistä en ole ehtinyt tekemään.

1 kommentti

  1. voi namskis, ei yhtään harmita että jäin kimpasta, ei yhtään... :D (nitkis notkis, hyllyt notkuu entisestäänkin jo..." ;)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :-)