Meillekin tuli myyrä!

Näyttääkö tutulta? Jos kyllä, olet varmasti nähnyt tunikan täällä. Myyrä kotiutui meille eilen Tanttarallalta (kiitos!), ja oli se niin suloinen, etten voinut sitä kaappiin taitella pariksi vuodeksi odottamaan tytön kasvua. Niinpä purin pääntien tikkauksen ja leikkasin kaikki muut saumat auki. Pääntieltä leikkasin pari senttiä pois ja tein uuden taitteen, jonka sisään pääsi alkuperäinen kuminauhakin lyhennettynä. Hihansuista leikkasin pari senttiä pois, muuten vain surauttelin saumat kiinni eli jokainen kappale kaventui noin kahdella sentilä. Näin sain myös hieman kuluneen froteen esimerkiksi pääntieltä pois. Pituudesta en raaskinut tinkiä yhtään pääntien toimenpiteiden jälkeen, joten helman taite on alkuperäinen.
En edes tiedä (lue: muista) minkä kokoinen alkuperäinen tunika oli, mutta veikkaisin 98/104 cm. Nyt kooksi voisi sanoa 92 cm, sen verran reilu se tytölle vielä on. Resorit ovat uudet, ja ainoa harmituksen aihe onkin että jätin ne vähän liian leveiksi. Kuvanoton jälkeen kokeilin taittaa resorit kaksinkerroin ja se parantaakin käytettävyyttä huomattavasti. Sillä käyttöön tämä pääsee heti :-)
1 kommentti

  1. Katselinkin, että on tutun näköinen ;) Hienosti tuunattu, näyttää paljon uudemmalta :) Toivottavasti on teidän tytsylle yhtä mieluinen kuin omalle oli.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :-)