Appelsiineja

Viime viikkoina on iskenyt bloggailulaiskuus. Ommellut olen vaikka mitä ja tätä, mutta valokuvaaminen on ollut lähes ylivoimainen tehtävä. Varsinkin sovituskuvien ottaminen, sillä mallini eivät ole olleet kovin halukkaita yhteistyöhön. Kun appelsiinijoustis saapui Neenuskasta, tyttö hihkui innosta, mutta valmiina vaatteena sitä ei useasta yrityksestä huolimatta ole saatu päälle. 2,5-vuotias tietää mitä tahtoo ja erityisesti mitä ei tahdo päivä päivältä enemmän.

Kaava on Farbenmixin Hannah koko 86/92 taitteelta kavennettuna ja hihat lyhennettynä. Hihat olisi tietysti voinut leikata kohdistaen kuvioinnin, mutta minulle tämä asia juolahti mieleen vasta valmista vaatetta katsellessa. Sivut onnistuin ompelemaan symmetrisesti, vaikka ne kuvassa näyttävät ihan erilaisilta.

4 kommenttia

 1. Aivan ihana ja tämä kangas <3. Meilläkin tytöt tietävät mitä tahtovat, onneksi U on vielä autuaan tietämätön vaatteistaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! On hauskaa lasten kanssa neuvotella, mistä kankaasta vaate tehdään, mutta se harmittaa, kun lapsen mieli muuttuu matkalla ja valmis vaate ei kelpaakaan.

   Poista
 2. Ihanan kesäinen :)
  Blogissani sinulle tunnustus (http://alinalle1.blogspot.fi/2013/05/tunnustusta.html)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :-)