Pitkän tien tunika

Viime kesän postauksessa mainitsin aloitttaneeni virkkaamaan tytölle tunikaa ja vähän epäilin valmistuisiko se koskaan. Tadaa tässä se nyt on! Projekti oli tauolla helmikuun reissuun saakka ja sen aikana sain valkoiset osat valmiiksi. Pitkin kevättä sitten viimeistelyä, nirkkoa helmaan ja hihansuihin, rapua pääntielle, kukkien virkkausta ja kokoaminen. Ohje on nro 49 Modasta 4/10, koko 2 v. Pienelle 2,5-vuotiaallemme tämä varmaan vielä mahtuu, mutta päälle sitä ei ole suostuttu pukemaan. Raidalliset osat on virkattu ja yläosat neulottu. Ohjeen mukainen lanka on Sandnes Mini Duett, mutta luulen että käyttämäni lanka on joku muu, vyötteet ovat kadonneet kuukausien saatossa.

Kotona mieluusti ompelen aina kun mahdollista, mutta reissuille puikot ja varsinkin virkkuukoukku on helppo napata mukaan. Nämä kaksi virkattua tiskirättiä valmistuivat myös jollain reissulla. Vasemmanpuoleisen lanka on Blend Bamboo, jämälankoja tästä paidasta. Oikeanpuoleisen lanka jäänee ikuiseksi arvoitukseksi.

Vaikka olenkin ollut laiska bloggailija, pari uutta lukijaakin on ilmaantunut - tervetuloa! Haasteitakin olen saanut muutaman, en ole niitä unohtanut, vastaan kyllä niihin jossain välissä.

Lähiaikoina postauksia on luvassa reippaanlaisesti, kunhan saisin kuvattua nytkin jo kaikki valmiina olevat ompelukset ja ensi viikonloppuna niitä kertyy toivottavasti useampi lisää, kun 3 naista viettää viikonlopun keskenään...kuinkas muuten kuin ommellen :-)


4 kommenttia

  1. Aivan ihana tunika. Mullakin olisi virkkauksia kesken, mutta motivaatio hukassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun virkkausmotivaatio on kotona aina hukassa, mutta reissuilla huipussaan :-)

      Poista

Kiitos kun kommentoit :-)