Punaista kesään


Tänä kesänä aurinko on lämmittänyt niin mukavasti, että tämä joustofroteinen paita on jäänyt aika vähälle käytölle. Kaavana Hoops koko 104 cm, tykkään ettei ole ihan ihonmyötäinen. Joustis on ostettu Seliasta. 

Toukokuisen ompeluviikonlopun jäljiltä tämäkin setti oli vielä postaamatta. Topin kaavana on Veruschka  (O 1/13) koko 104 cm pienillä saumanvaroilla, ja tuli silti liiankin kapea. Tyttö mitattiin tänään itse 89 cm mittaiseksi. Samasta kankaasta tein jo toukokuussa tämän kovasti käytetyn mekon. Edelleen pidän tästä tilkkutäkkikuosista kovasti. Housut on tehty Easy Piece-kaavalla (O 3/13) koko 92 cm. Hyvin laskeutuva ja ohut jersey on ostettu Triteksistä.

Sovituskuva ei ole hääppöinen, mutta laitetaan nyt paremman puutteessa. Se on otettu viime viikolla Härmässä huvipuisto Power Parkin mökissä. Vietimme siellä huikean hienot 2 päivää, kaikki oli kohdillaan: seurana Nannaruun perhe, siistit ja hienot puitteet sekä aurinkoinen sää. Suosittelen huvipuistokohteeksi lämpimästi, lapsillemme löytyi sieltä paljon enemmän laitteita koettavaksi kuin esim. Särkänniemessä.

Ei kommentteja

Kiitos kun kommentoit :-)