Särkänniemessä

Tänään vietettiin aurinkoinen päivä Särkänniemessä. Tyttö pääsi ennen tämän kuvan ottoa ensimmäisen kerran oikean ponin selkään ja tykkäsi kovasti. Aloin jo miettimään josko voisimme virittää vanhan ratsastusharrastukseni tulevaisuudessa yhteiseksi ajanvietteeksi. Hmmm..täytyypä tutkia minkä ikäisen lapsen voi viedä ratsastustunneille...

Poikakin tuli samaan karusellikyytiin kaveriksi vaikka se olikin hänen mielestä vähän tylsää menoa.

Viimeisenä ennen kotiin lähtöä väsyneet lapset nauttivat vielä jätskeistä.

Kummankin vaatteet ovat valmistuneet jo suunnilleen kuukausi sitten. Tytön tunika on Lucky Cat (O 1/13) kaavalla koossa 92 cm. Helmakaitaletta lyhensin useammalla sentillä, kaavassa se on todella leveä. Lyhyiden housujen kaava on Forest Walk (O 4/12) koko 92 cm. Pallotrikoo on Eurokankaasta, sydäntrikoo on aikanaan ostettu Tiritomista, prinsessatrikoon ostopaikkaa en enää muistakaan.
Pojan settiin molemmat mustavalkoiset trikoot on ostettu Lasten Taikamaasta. Paidassa kaavan virkaa toimittaa Birthday Fish (O 3/13), kaavan pituus koosta 116 cm ja leveys 98 cm. Shortsien kaava on Sporty Pocket (O 3/13), pituus 116 ja leveys 104 cm ja ovat hoikalle juuri sopivan väljät. Sivu- ja vyötärökaitaleen tein popliinista, kun sitä palanen näiden housujen jäljiltä sattui kaapissa olemaan. Punaiset koristetikkaukset toimivat kivoina piristeinä molemmissa vaatteissa. 

3 kommenttia

Kiitos kun kommentoit :-)