Lohishuppari

Viime talvena ostin Majapuulta tätä ihanaa lohikäärmettä. Minun palaseni (kuten monen muunkin) raidoittui valitettavasti pesussa. Sain siihen Majapuulta kyllä hyvityksen, vaikka mieluiten olisin ottanut tilalle samaa neulosta samassa värissä priiman palan, mutta kun se ei ollut mahdollista, oli tehtävä huppari sitten tästä. Täyspitkiin hihoihin palani ei riittänyt, joten hihoja jatkoin ja hupun vuoritin Kameleont Designin raitatrikoolla kun en muutakaan yhdisteltävää kangaskaapistani keksinyt. Kaava on Ottobresta 1/08, pituus 116 cm ja leveys 92 cm. Olipahan leveä kaava...Kaavan hauskin juttu on hupun etureunaan pujotettu kuminauha.

Tällä lähdettiin tänään eskariin

6 kommenttia

 1. Onneksi raidat ovat säännölliset, joten ne eivät häiritse silmää. Ihana huppari ja nuo hihat raikastavat kokonaisuutta hienosti.

  VastaaPoista
 2. Onpa hauska ilme :D En tajunnut keväällä, miten kangas raidoittuu (kun siitä oli keskustelua ja itsellä ei noita neuloksia ole), mutta tuosta sen kyllä näkee selvästi. Niin harmi sekä asiakkaalle että tietenkin myös Majapuulle!

  VastaaPoista
 3. Ihanasti passaa nuo raidat tuon lohiksen kanssa (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mulle nuo hihan raidat vähän pistää vielä silmään, mutta enköhän mä niihin totu.

   Poista
 4. Vaikka raidoittui, niin mitäs tuosta! Kyllä käytössä varmasti on mieleinen :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :-)