Angry Birds synttärit

Tänään on pojan 6v. syntymäpäivä. 

Jo pitkään oli selvää, että nämä synttärit juhlitaan Angry Birdsien merkeissä. Niitä vietettiin eilen 7 vieraan kanssa. Teemahan on siitä helppo, että krääsää ja materiaalia on saatavissa vaikka kuinka. Viime viikkojen sairastelut ja tonttukiireet tekivät sen, että lähellekään kaikkea suunnittelemaani en ehtinyt toteuttamaan. Esim. täältä löytyy ilmaiseksi kiva setti AB-aiheisia tulosteita synttäreille. Pinjata olisi myös ollut huikea juttu, monta muutakin hienoa ideaa AB-synttäreille löydät Kaunis Pieni Elämä-blogista (katso myös seuraava postaus).


Poika sai itse valita kankaan ja resorin sekä linnun paitaansa. Tummansinipohjainen interlock on tullut Michasin ylläripaketista. Kokeilin tähän violettiin lintuun ensimmäistä kertaa silitysarkkeja. Hauskaa puuhaa, mutta olisihan sitä voinut harjoitella vähän ensin. Mm. pari kertaa laitoin arkin väärinpäin, ja sen takia väri jossain kohdin on vähän levinnyt. Yllätyin, että kuvio kutistuu silitettäessä, violetin linnun halkaisijasta katosi muutama milli. Kaikki osat tarttuivat hyvin kiinni noin 5-10 sekunnin silittämisellä. Arkit on ostettu kaupoista Nekut, Pikku Piltti ja Wennström. Valkoinen osoittautui samettiseksi, ja se kerää tehokkaasti nukkaa itseensä näyttäen epäsiistiltä.
Ystäväni teki nämä upeat hahmot kakkujen koristeiksi ja ne herättivät varauksetonta ihastelua myös synttärivieraissa. En ole mikään jauhopeukalo, eikä kakkujen koristelu varsinkaan kuulu vahvuuksiini. Onneksi ulkonäkö pettää, maku molemmissa kakuissa oli loistava. Ylempi on Kinuskikisssan Mudcake (without snow), alemmassa on mehevä suklaakakkupohja, kinuski-vadelmatäyte ja valkosuklaakuorrute. Nam!

Kehitimme varsin onnistuneen ohjelmanumeron, josta 5-6 vuotiaat pojat olivat innoissaan ja meteli hurja. Tyhjiä pahvilaatikoita kasattiin keoiksi ja niiden päälle aseteltiin vihreitä possuja. Alimmassa kuvassa näkyvät 5 heittolintua. Jokaisesta lattialle pudonneesta possusta sai 5 pistettä. Kolmen kierroksen jälkeen voittajaksi julistettiin poikani, palkintona oli AB-heijastin. Possut askartelin tekemällä tupsut Novitan Rose Mohair langasta, ja liimaamalla niihin askarteluhuovasta leikatut silmät ja kärsän.

Kuulin tänään, että blogini saa virustorjuntaohjelmistojen huomiota. Olisi kiva kuulla onko tämä yleinenkin ilmiö? Olisi myös hienoa kuulla jos joku osaa kertoa, miten blogini saisin "tietoturvalliseksi". Vakuutan, että se sellainen onkin, mutta mikä sitten virustorjuntaohjelmiston huomion herättää, se on minulle mysteeri.

2 kommenttia

Kiitos kun kommentoit :-)