Lahjuksia

Aloitetaanpa tämä sikermä kuvalla, joka on otettu marraskuussa etelän lomalla. Lapset ovat onneksi jo niin isoja, että leikkivät ja uivat itsekseenkin uima-altaassa kellukkeiden kanssa, joten äiti ehtii auringon ottamisen lomassa virkkaillakin. Näitä tossuja valmistui kaksi paria. Ohje on Irinkan, jonka arvonnasta itse voitin nuo ohjeen kuvissa näkyvät ballerinat. Olen niistä kovasti tykännyt ja käyttänyt, joten ne oli kiva tehdä lahjaksikin. Lankana on 7 veljestä.

Serkkuni sai tunikan koossa 146 cm. Kaavana on Ottobren Fancy Mix, hihansuukappaleita en leikannut erikseen. Trikoo on Lillestoffia.

Ystäväperheen pojat saivat raglanhihaiset paidat koossa 116 cm ja 98 cm. Kaava on uusimman Ottobren Rascal. Trikoot ovat marinoituneet kaapissani tovin, olisikohan kilpikonnat ja merirosvot Royal-tuotteelta aikanaan ostettu. Pidän kovasti näistä kuoseista, jotka todella sopivat toisiinsa - hihojen kilpikonnat seikkailevat myös merirosvotrikoossa, vaikka kuvassa niitä ei taidakaan näkyä. Isomman paidan takakappale on Eurokankaasta ostettua pystymustavalkoraitaa.
Modan ryttypipokaavalla tein pari pipoa pojan eskariopeille. Jotenkin tämä kuosi sopii eskarivuoteen kirjaimien opetteluineen.

2 kommenttia

Kiitos kun kommentoit :-)