VillapappatakkiOnneksi olen yhtä myöhässä villavaatteiden teossa kun talvi tuloa tehdessään. Ihanan pehmeä salmiakkimerinovilla päätyi pappatakiksi Ottobren 4/13 Grandpa-kaavalla. Koko 116 cm on vähän reilu vielä. Kiinnitys hoituu kolmella mustalla rengasnepparilla. Hihansuissa, helmassa ja kanttauksessa on mustaa merinointerlockia. Molemmat merinot on ostettu Myllymuksuilta.


Ajattelin tätä käytettävän niin "hienostelutakkina" kuin ulkoillessa  kerrospukeutumiseen. Ulkoillessa poika käyttää kuitenkin aina kauluria, joten ei haittaa tuo avonainen kaulaosa. Kaksi kärpästä yhdellä iskulla siis.Mutta mutta. Eihän me
illä ole mitään sopivaa paitaa tämän kanssa käytettäväksi! Tarttis varmaan tehdä jotain.

8 kommenttia

 1. Ihana pappatakki ja ihana salmiakkimerino! Tykkään tosi paljon tästä mallista. :)

  VastaaPoista
 2. Mainio tämä salmiakkikuosi juuri tässä mallissa. Ihana takki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minustakin tässä malli ja kuosi kohtaavat hienosti.

   Poista
 3. Ihana pappatakki! Vastaavaa suunnittelin jo ennen joulua, mutta silloin jäin pohtimaan, miten nepparit toimivat villan kanssa. Mielelläni kuulen kokemuksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Etukappaleella on tukikangasta neppareitten alla ja kanttauksessa on 3-kertainen interlock. Fabriinasta ostetut nepparit tuntuvat olevan tiukasti kiinni, ainakin ensimmäisen testin selvittivät, vaikka poika niitä repi auki aika "väkivaltaisesti". Vai tarkoititko toimivuudella pysyvyyttä?

   Poista
 4. Todella kiva! KAngas sopii tähän mainiosti!
  Meillä oli pappatakin kangas sama ongelma, ettei alle sopivia paitoja ollut, piti heti tehdä ettei jäänyt käyttämättä koko takki. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Itse en ole vielä keksinyt, millaisen paidan tekisin :-)

   Poista

Kiitos kun kommentoit :-)