Tanssitunika

Viime syksyn kävimme yhdessä tanssitunneilla ja tammikuusta lähtien tyttö on jatkanut harrastusta yksin. Alkuun menikin monta kertaa todella hyvin, mutta nyt kahdella viimeisellä kerralla on tullut stoppi tanssisalin ovella jostain syystä. Koko keväästä on maksettu, joten tässä on viimeinen yritys saada tyttö uudelleen innostumaan tanssista.

Legginsit tein jo vuosi sitten, mutta niitä en ole muistaakseni blogissa esitellyt. Kaava on merkintöjen mukaan Sortilege koko 86 cm Ottobresta 1/11. Puntit ovat pitkät, nyt vasta yli 90-senttiselle sopivat. Lahkeensuissa on kivat rypytykset. Muuten mallista en kauheasti pidä, liikaa väljyyttä. Tosin tämä turkoosi interlock ei ehkä ollut paras valintakaan legginseihin.

Tanssitunikan kaavan pohjana on Ines tunika koossa 98 cm Ottobresta 6/10. Näin tämäntyyppisen jossain blogissa jota en tullut kirjanneeksi ylös. Kainaloista alaspäin muotoilin mallia slimmimmäksi. Näin jälkeenpäin ajatellen koko 92 cm olisi varmasti ollut parempi valinta, sillä hartioiltakin olisi saanut olla niukempi, kun tässä vähän jumppapukulookia hain. Helmassa on 2 kerrosta Nappinauha Punahilkasta ostettua vaalenpunaista tyllinauhaa - sitä oli vielä tämän hameen jäljiltä. Rypytin ensin ompelukoneen pisimmällä tikinpituudella 2 sopivaa pätkää. Alin kerros on ommeltu helman nurjalle puolelle ja ylempi noin 3 cm helmasta. Paidan trikoo on Michasin ylläripaketista - kuosi joka ei ole tähän mennessä inspiroinut yhtään, mutta tähän sopii yksinkertaisuudessaan. Eikä sitten harmita äitiä jos tämä tuotos jää käyttämättä.

LISÄYS 16.3.14: JES - se toimi. Tyttö meni helmat heiluen perjantain tanssitunnille. Löysin myös idean lähteen, se oli ihana Helmoja ja hepeneitä-blogi.

Ei kommentteja

Kiitos kun kommentoit :-)