Kaksi pientä


Hieman nolona kerron, että minulla oli kunnia vastaanottaa kummin tehtävät toisen kerran jo maaliskuussa. Nolona siksi, että nyt vasta sain aikaiseksi tehdä ja antaa kummipojalle jotain itse tehtyä lahjaksi.


Kummipoikani on nyt aika tarkkaan puolivuotias. Koko on tällä hetkellä 64 cm, joten vaatteet tein koossa 68 cm. Bodyn kaava on uusimmasta Ottobresta ja nimeltään Sausage Dog. Bodyn trikoon olen ostanut Kameleont Designista. Housujen kaava on Giant Triangle Ottobresta 6/13 ja materiaalina velour.


Kummipojan siskolle tein vastaavanlaisen setin. Kaavat ovat samat, mutta näihin housuihin leikkasin erillisen vyötärökappaleen, koska halusin pinkkiä muuallekin kuin lahkeisiin. Tyttö on myös niin hoikka, että jätin kumpparin vapaaksi kujaan ja mahdollisuuden säätää kumpparia helposti myöhemmin. Housujen joustofrotee ja bodyn pallotrikoo ovat Kestovaippakaupasta, Hello Kittyt puolestaan Triteksistä.

Molempiin bodyihin käytin ensimmäistä kertaa Prymin muovineppareita, joita ostin hiljattain Ompelijanmaailmasta. En ole ihan vakuuttunut näiden hyvyydestä muuten kuin hinnan suhteen, napit tuntuvat kyllä pysyvän lujasti kiinni kankaassa, mutta myös tiukasti toisissaan. Voimaa saa käyttää ihan reippaasti näitä irroittaessaan, eikä se varmasti ole hyvä asia varsinkaan pienen vaatteessa. Toivottavasti löysentyvät käytön myötä.

Ei kommentteja

Kiitos kun kommentoit :-)