Hop & Jump


Sentään yhteen kuvaan sain totisesta pojasta hieman hymyä irtoamaan. Ei oikein äidin valokuvaukset jaksaisi kiinnostaa.


Otin tammikuussa kokeilemani Hop&Jump -kaavan uudelleen käyttöön. Tällä kertaa materiaalina on Tekstiili Fihlistä ostettu turkoosi joustocollege. Sopivan sävyistä resoria ei löytynyt, joten tein lahkeensuukappaleet samasta joustocollegesta yksinkertaisena ja hieman kappaleisiin leveyttä lisäten. Edellisten housujen vyötäröltä toinen sirkka irtosi pian ja nauha vyötäröllä ei muutenkaan oikein toimi pojan käytössä, joten purin vyötärökaitaletta ja pujotin kuminauhan sisään sekä ompelin sirkkojen päälle paikan. Näihin housuihin en edes harkinnut mitään muuta kuin simppeliä resorivyötäröä kuminauhan kera. Poika tykkää housuista muuten, mutta korkeahko vyötärökaitale vähän tökkii, se täytyy muistaa muokata ja madaltaa jos kaavaa vielä käytän.


Mätsäävän t-paidan tein mustavalkoraidallisesta ja Eurokankaasta ostetusta parkourtrikoista. Kaavana on muistaakseni Ottobren Rascal 116 cm, jota pidensin helmasta jonkin verran. Sopiva setti 122 cm pituiselle hoikkeliinille.

6 kommenttia

  1. Kiva kokonaisuus, meillä myös sama ongelma ollut vyötärökaitaleissa, sirkat irronneet ja nauha aina repsottaa miten sattuu, joten teen kans nykyään pelkällä resorikumpparilla, toimii parhaiten. Täytyypä testata tuota kaavaa, onko mistä? Ob?

    VastaaPoista
  2. Ihanan raikas setti, tosi kivat värit!

    VastaaPoista
  3. Kiitos Satu! Hop&Jump kaava on Ottobresta 1/15, housuissa on pituus 122 cm ja leveys 110 cm, koska poikani on todella hoikka. Leikkaussaumoihin otin mallia saman lehden Last Minute kaavasta.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :-)