Perhosmekko


Perhosmekosta tuli suosikkimekko. Kaava on uusimmasta Ottobresta Lionella, tämän etu- ja takakappale sekä hihat ovat ihan samat kun edellisen postauksen haalarissakin. Tein tämän ompeluviikonloppuna vailla sovitusmahdollisuutta tai verrokkeja tytön vaatekaapista, mutta jostain muistelin lukeneeni kaavaa moititun lyhyeksi joten pidensin etu- ja takakappaletta 1 cm ja helmakappaleet piirsin pituudet koosta 116 cm. Leveyttä olisi ehkä voinut olla aavistuksen vähemmän, mutta toisaalta nyt mahtuu pitkähihainenkin tarvittaessa alle ja kesällähän se on sitten mukava kun ei ole ihan slimmi malli. Trikoo on laadukkaan oloista ja pehmeää Noshia.Mikähän siinäkin on, että vaikka skaalaan kaikki kuvat samanlevyisiksi ja sitten ne näkyvät kuitenkin ihan eri levyisinä?
4 kommenttia

 1. Kaunis mekko! Ja ihanat poseeraukset <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna! Riittää kun tytön pyytää kameran eteen niin tulos on tällainen :-)

   Poista
 2. Ihanan kesäinen mekko! Kangas on niin suloinen :) Mulla blogger näyttää joskus kuvat täysin erivärisinä kuin koneen omat ohjelmat, leveyksiä en ole huomannut sen muuttavan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Unelmallinen! Itse en ole värimuutosta huomannut, mutta kuvien leveyden vaihtelua olen ihmetellyt jo jonkin aikaa.

   Poista

Kiitos kun kommentoit :-)