Pienelle ja vähän isommallekin prinsessalle


Oma prinsessani on jättänyt prinsessa Tähkäpään vähän heitteille ja tukka on sellainen takkukasa, että tuskin koskaan sitä kukaan jaksaa selvittää. Mutta tähän väliin tuuletuksia - sain yhden ufon valmiiksi! Ompeluviikonloppuna valmistui..öööö..suunnilleen 2 vuotta leikattuna ollut Tähkäpään mekko. Kaava löytyy täältä, Prinsessa Pieni -blogista.


Tästä isomman prinsessan tunikasta löysin kuvia koneelta jo tammikuulta. Tarkoitus on tietysti ollut ottaa kivoja sovituskuvia, mutta.... Jostain syystä tyttö ei edes välitä tästä, vaikka kaikkii vaadittavat elementit (eli pinkkiä tarpeeksi, kukkasistakin tykätään) pitäisi löytyä. Kuositrikoo on Jonicilta Ruotsista, kaavana on Dreamland.


Hoops- kaava ja Paratiisimaijat -trikoo. Tarvitseeko muuta kertoakaan. Tälle pitäisi vielä tehdä kaveriksi pinkki rimpsuhame. Tykkään <3 !

Taisin ratkaista viime postauksessa ihmettelemäni kuvakokoarvoituksen. Tässä postauksessahan 2 alinta kuvaa näyttävät samanlevyisiltä. Todellisuudessa niiden korkeudet ovat samat, mutta leveydet eri.

2 kommenttia

  1. Kivoja! Sitä ei kyllä oikein tiedä, miksi jotkut vaatteet ovat ei suosittuja - vaikka niissä kuinka olisi kaikki oleellinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Niinpä, lapsen mieli joskus hämmästyttää ja kummastuttaa isompaakin kulkijaa 😄

      Poista

Kiitos kun kommentoit :-)