A-linjaa
Minulla on 4 isoa laatikollista veloureita ja joustofroteita, joista todella harvoin tulee enää ommeltua mitään. Nyt sain sentään tuhottua sieltä yhden (!) kankaan pois eli tämän pinkkivalkoisen tähtivelourin. 60 cm täysleveyttä oli sen verran vähän, että hupun jouduin leikkaamaan neljästä kappaleesta eikä kohdistuksia voinut miettiä alkuunkaan. Limenvärinen rengasvetoketju lienee Myllymuksuilta ostettu. Vuoritin vain hupun trikoolla, jossa lime pohja ja pinkit tähdet. Kaava on Organic Star koko 110 cm Ottobresta 1/2014.

Housujakaan en ole tainnut aikaisemmin postata. Verson Puodin mummolan tuntu joustocollegesta riitti oman tunikan jälkeen vielä 104 cm koon leggareihin. Muistelen kaavan olevan Green Lines ruttulegginsit samaisesta Ottobresta.


Tytön rakas kissa unilelu piti tänään ehdottomasti saada kuvaan mukaan. Tytölle tein samankaltaisen tunikan kuin itselleni Kootin Pottupelto-trikoosta. Kaavan kanssa kävi muistaakseni niin, että piirsin Ottobren Havet-tunikan koossa pituus 110 cm/leveys 104 cm, sitten mallailin sitä tähän omaan viritelmääni ja totesin Havetin mallin erikoiseksi ja lähdin saksimaan omasta kaavaasta isompaa versiota.
Jalassa jokaiselle 5-vuotiaalle tytölle välttämättömät kesäpöksyt; pinkit caprilegginsit. Näitä ilman ei vain voi olla :-) Trikoo on Jyväskylän Kangaskaupasta.

Ei kommentteja

Kiitos kun kommentoit :-)