Pipoja, tumppuja, kankaita, merkkejä

Tytölle valmistui parit pipot ja tumput. Pipoihin on otettu mallia Ninnun ohjeesta. Hello Kitty -piposta tuli aika nafti, jää käyttöikä tosi lyhyeksi. HK-tumppujen kanssa pähkäilin oikein urakalla ja sainkin tehtyä niistä kääntötumput...melkein, toinen puoli on aikaisemmista postauksista tuttua pinkkiä trikoota. Loppusuoralla totesin, että en osaa ommella kääntöaukkoa piilopistoin, joten koneella sitten ompelin koko reunan. No, voishan niitä silti molemmin puolin käyttää, vaikka ei maailman kauneimpien tumppujen listalle pääsekään. Tumppuihin otin mallia kotoa löytyvistä Ruskovillan ensilapasista. HK-trikoo ja pinkki resori Hanhelista, vaaleanpunainen vuori ja toinen pipo kokonaan vaaleanpunaista trikoota Triteksistä, raidallinen resori Fabriinasta, merkki Kivatin tehtaanmyymälästä.
En voinut vastustaa kiusausta tilata Fabriinasta kankaita postikuluitta. Vasemmalta 1.kangas svetarineulosta, 2.-4. trikoota 5.velour 6.-7.resoria. Kankaat tuli nopeasti, siististi pakattuina ja vaikuttavat tosi hyvänlaatuisilta, joten hyvä mieli jäi tästä kaupasta.
Riikan blogista löysin tiedon Kivatin tehtaanmyymälästä, joka sattuu sijaitsemaan aika lähellä. Pakkohan siellä oli käydä, mukaan tarttui merkkejä 18 kpl ja tytölle hellehattu. Kuvaan löysin näköjään 14 merkkiä, merkit ovat olleet Puuha-Peten Puskun lastina kotiin tulosta saakka ja leikit ovat vaatineet hävikkiveronsa. Ensimmäinen merkki pääsi jo vaaleanpunaista pipoa koristamaan.


2 kommenttia

  1. Kiva huomata, että on muitakin joilla on napsusormi herkässä ;) Ihania kankaita olet ostanut. Tuo Triteks on kyllä vaarallinen paikka käydä, sieltä ei juuri alle 30 euron pois pääse ;) Mutta saa sieltä kyllä rahalle vastinettakin.

    VastaaPoista
  2. Hienoa, täällä saa vertaistukea kangasostoksille :-) Triteksin hinta-laatusuhde on kyllä erittäin hyvä!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :-)