Dinot ja bambit Kalajoella

Viime viikolla lomailtiin Kalajoella. Mitä siellä pitää tehdä rannalla oleskelun lisäksi? No, kalastaa tietysti. Pojille oli hieno elämys päästä onkimaan lohet Lohilaaksosta. Ja koska molempien poikien piti saada omat kalat, niitä sitten syötiinkin urakalla. Tällä viikolla meidän ruokapöydässä ei lohta näy :-)

Kuvassa vasemmalla ystäväperheen juuri 3 v täyttänyt poika, jolle tein Sampsukan dinosaurustrikoosta raglanpaidan Ottobre 6/08 kaavalla ja turkoosista Hanhelin trikoosta shortsit Ottobre 3/11 Pirate-kaavalla lahjaksi. Omalla pojalla päällä aikaisemmin esitelty mustekalapaita.
Kun pojat kalasti, pysyttiin tytön kanssa vähän loitommalla koukuista ja siimoista. Päällä Sampsukan suloisesta bambitrikoosta tekemäni lyhythihainen body. Raidallinen resori Fabriinasta. Yksivärinen resori olisi varmaan ollut rauhoittavampi, mutta pakko oli tämä laittaa kun värit sopi niin hienosti. Velourhousut on esitelty aikaisemmin. Ihana hattu on äitini tekemä ja tutti Prismasta :-) Poika muuten sanoi tämän nähdessään, että hänelle samanlainen. Isä ei ollut ihan samaa mieltä voisiko poika käyttää bambipaitaa....
Tässä vielä body. Kaava Ottobresta 3/2010. Sen verran kämmäilin, että etukappale menee takakappaleen päälle pääntiellä vaikka pitäisi olla toisinpäin. Nepparit Prymin 10mm rengasnepparit (arghhh oli pakko ostaa vielä kalliita neppareita, jotta sain oikeankokoiset työkalut Kotimäen puodista hankkimieni neppareiden laittoa varten).

Viime päivinä olen ahkerasti hankkiutunut eroon vauvatarvikkeista ja -vaatteista lähinnä facebookin kautta. Sieltä löytyy hyviä sivustoja tähän tarkoitukseen ja tuotteiden syöttäminen käy paljon nopsempaan kuin huutikseen. Kauppakin käy kivasti, Me&I sivustolla body meni kaupaksi minuutissa!  Itse tehtyjen käytettyjen vaatteiden sivustoa en fb:stä ole löytänyt, uskoisin että sillekin olisi kysyntää ja tarjontaa. Kukas sellaisen laittaisi pystyyn?

2 kommenttia

  1. Hienosti voi poika käyttää tuota bambikankaista paitaa! Meillä on pojalla (4v) juurikin tuo oranssien polvihousujen kanssa. Kuvakin taitaa olla tuolla blogissani. Kovasti on pojan mieleen ja hän on valitettavasti aika tarkka nykyisin, ettei vaan ole mitään "tyttöjen juttuja". :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista. Tarkemmin ajatellen voisihan siitä tosiaan pojallekin paidan tehdä, itsekin pidin bambeja ensin aika tyttömäisenä.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :-)