Huppari ja hamonen

Ensimmäinen hupparini valmistui ja onnistui heti kerrasta aika kivasti. Taskuista varsinkin tykkään kovasti. Kaavana Ottobren 1/11 Baguette Magique ja materiaalina svetarikangas Ottobrelta. Kaavahan on vuoritetulle trikoohupparille, mutta halusin vuorittaa vain hupun, joten hieman piti pähkäillä miten sen toteuttaisi. Päädyin sitten kanttaamaan pääntien kuten paidankin. Kanttauksien trikoo on Triteksiltä, ruskea resori Eurokankaan. Vaaleanpunainen resori olisi houkuttanut, mutta käytännön syistä valitsin ruskean. Hupun vuoren trikoo on Kestovaippakaupasta.

Hame on toinen kokeiluni Ottobren 4/09 Bubblegum Dots-hameesta. Söpöhän tuokin on, eri asia kuinka käytännöllinen ainakaan vielä...Koko on 80 cm.
Tällä kertaa tosiaan mittailin kaavaa, ja totesin että koko 74 cm vain vähän isompi kuin meillä nyt käytössä oleva 68 cm valmisvaate. Joten suoraan koko 80 cm ja oli hyvä valinta; hyvin voi tätä jo käyttää. Ja vetoketju se vasta hyvältä maistuukin.

PS. Ei meillä aina näin paljon leluja oo leväällään olohuoneessa. Mutta aika usein...

5 kommenttia

  1. Huippusöpöt! Tarvis itsekin joskus mittailla noita kaavoja ennen tekemistä, vois osua paremmin kohdilleen... nimim. liian kapeita, liian lyhyitä, liian milloinmitäkin. =)

    VastaaPoista
  2. ihanasti sopii tuo raitakangas vuoriksi tuohon huppuun!

    VastaaPoista
  3. Kiitos Pikkukiiski! Olen itsekin samaa mieltä :-)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :-)