Joustisyöppäriä, -pipoa ja -tumppua

Minusta on hyvää vauhtia tulossa joustisfani. Varsinkin tämä ihanan pehmoinen Triteksin bambujoustofrotee oli kuin tehty yöpaidan materiaaliksi. Kaavan virkaa toimitti SKL 1/08 retrohaalarikaava. Onneksi mittailin etukäteen, kaava oli aika nafti, joten kokona on 80 cm. 1-vuotisneuvolassa tytön mitat juuri olivat 73,5 cm ja 8,6kg ja haalari on vain hieman reilu nyt. Pepun applikointi oranssia joustista Metsolasta.
Ainoa harmituksenaihe tässä haalarissa on vetoketju. 50 cm pitkä takkivetskari on turhan järeä tähän, mutta ei voi enää mitään. Tämän kanssa nyt eletään :-) Resorit ovat bamburesoria Triteksistä. Pääntien kanttasin 4-kertaisella resorilla ohjeesta poiketen. Ohje oli mielestäni vähintäänkin outo pääntien suhteen.
Pinkki joustofrotee tuli alkuvuodesta Metsolasta. Se on aika räikeä makuuni, enkä tiedä tuleeko se koskaan päätymään vaatekappaleeksi, mutta ainakin näin asusteissa menettelee. Metriä jäi vielä aika paljon tuhottavaksi.. Pipon kaava on Muraveinik Ottobresta 4/11. Vuoren pinkkipallotrikoo on Sampsukasta. Applikoinnit velouria ja värit+aihe oli helppo poimia talvihaalarista, joka on tämä Ticketin ihanuus. Pipon sisällä on windstopperia Kangastukusta. Tumppujen kaava on Ottobresta 6/10, koko 9 kk aivan liian iso vielä tytölle. Vuorena myös pinkkitrikoota ja välissä Eurokankaan ohut levyvanu. Fleecetakki on H&M:n tuotantoa, mutta nappasin sen kuvaan mukaan, kun värit rimmaavat niin hienosti.
Onpa tasokas sovituskuva. Koko 46 cm on vielä reilu 45,5 cm päänympäryksen omaavalle.

Ei kommentteja

Kiitos kun kommentoit :-)