Sitä sun tätä

Tässä sekalainen postaus, joka pitää sisällään pitkin kesää valmistuneita ompeluksia. Ensimmäisenä pojalle lakki Marimekon Tuuli-puuvillasta. Kangasta jäi lippistarpeiksi tämän laukun jäljiltä. Ohje on Mikunlokista.  Lakki valmistui jo alkukesästä, mutta se ei ole montaa kertaa päässä käynyt. Voiton vie aina Salama-lippis. Pojan mielestä tämä on sekamelskalippis. Kun ei ole mitään selkeää kuvaa.
Lippapipon ensimmäinen yritys on täällä ja silloin ajattelin että lippa oli vähän lyhyt. No nyt se on sitten aika pitkä. Pipo kaksinkertaista interlockia Michasilta.
Ostin kesällä Sulkavalta Marimekon tehtaanmyymälästä itselleni trikoopaidan jossa on kiva hihaleikkaus. Ehkä alemmasta kuvasta vähän näkee, mitä yritin jäljitellä. Tosin hihan pitäisi olla leveämpi ja rypyttyä enemmän pyöriön yläosassa olevaan kappaleeseen. Kaavana muokkaus tutusta White Rabbitista. Tulipahan kokeiltua.
Kolmannet housut tällä kaavalla. Lupaan nyt jättää tämän kaavan rauhaan hetkeksi. Kangas Stenzon tummanruskeaa joustocollegea Lieblingsstückesta. Kiva materiaali, olisipa väreissä enemmän valinnanvaraa.

Todella ilahdutti huomata monta uutta lukijaa. Lämpimästi tervetuloa!
2 kommenttia

  1. Olipa kekseliäs tapa tehdä hihoihin jokin juju, tuo on kyllä kokeilemisen arvoinen juttu, kiitos vinkistä!

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla :-) Omassa paidassani on muuten pyöriön yläosakappale suhteessa vähän pitempi kuin tytön versiossa.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :-)