Kultakaloja


Selian laulukalajoustis nimettiin heti kultakaloiksi ja poika toivoi siitä puseroa. Kaavaksi valikoitui uusimman Ottobren Manni vetoketjupusero. Tosin muokkasin etukappaleen yksiosaiseksi, ja pienensin kaulusta jonkin verran, jotta iso kuvio ei rikkoutuisi niin monesta kohtaa. Kauluksen vetoketju on Karnaluksin 1 eur pussiostoksesta, joka sisälsi 20 kpl n. 15 cm vetoketjuja..ei paha yksikköhinta.


Koko 110 cm on vielä reilu, mutta käytössä oli jo tänään päiväkodissakin. Sain päivän päätteeksi palautettakin "tämä on äiti lämmin pusero, tätä voi käyttää kun on kylmä".


Kuvaus oli tällä kertaa hauskaa ja haastavaa. Nyt siskokin halusi päästä kuviin kun kerran veljeä kuvattiin. Kumpikaan ei vain malttaisi pysyä paikallaan, suurin osa kuvista on ihan tärähtäneitä kun kumpikin kiiruhtaa jo kamerasta katsomaan millainen kuvasta tuli. Tytön paita on aikaisempaa tuotantoa.
4 kommenttia

 1. Tosi hyvin oot saanu ton kauluksen onnistumaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kohdistukseen tuli käytettyä jonkin verran aikaakin :-)

   Poista
 2. Ihana pusero! Täytyy siis laittaa tuokin kaava testaukseen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jäi postauksessa mainitsematta, että kauluksen yläosa on ihan kaavan mukainen ja aika kapeaa mallia, poika ei itse asiassa halua pitää vetoketjua kokonaan kiinni ollenkaan kun kuulemma ahdistaa... Sitä kannattanee hieman mallailla ennen tekoa.

   Poista

Kiitos kun kommentoit :-)