Katu-uskottavat Chillaxit ja vähän muutakin..


Chillax-housujen kaava löytyy Ottobresta 1/13. Pidin sitä pitkään tytöille sopivana housuna, omalle tytölle sitä tuli kokeiltuakin täällä. Sitten näin Porkkanatarha-blogissa pojalle tehdyt Chillaxit ja Mari vielä vakuutti niiden olevan pojan suosikkihousut, joten tuumasta toimeen ja piirtämään kaavaa koossa 116 cm. Materiaaliksi valitsin pari vuotta kaapissa pölyttyneen harmaan velourin. Lähdin lisäämään katu-uskottavuutta taskuilla, joihin inspiraation sain lastenvaatemerkki Gugguun housuista, jotka näin lapsimessuilla.
Häröilyksihän se kuvien ottaminen meni.

Pojan paidan trikoo ja resori ovat Noshin. Eteen tein valenappilistan Tosimummon ohjeella. Napit ovat omista kätköistä. Hieman harmittaa, etten skoottereita keskittänyt paremmin, nappilista olisi juuri sopivasti mahtunut kahden skootterin väliin, mutta enpä moista tullut ajatelleeksi paitaa leikatessani.  
Tässä vielä kuva pepasta, niin kuin poika sanoo. Housuista tuli kyllä tosi kivat - taidan tehdä toisetkin samanlaiset. 
Tytölläkin on päällään uusi mekko. Heppajoustis tarttui Metsolan alesta matkaan pelkästään hinnan vuoksi, mutta kankaana se olikin tosi kiva, tykkään kovasti pinkin ja keltaisen yhdistelmästä. Meidän pinkkiä rakastavalle prinsessalle tämä kelpasi myös. Kaava on uusimmasta Ottobresta, Princess Castle kietaisumekko nimeltään. Koko on 92 cm, muokkauksena vyötärökaitaleen nosto kohti kainaloa niin paljon kuin mahdollista eli pari senttiä. 

4 kommenttia

  1. Kivat taskut Chillaxeissa! Ja ihana tuo tytttösen mekko!

    VastaaPoista
  2. Kivoilta näyttävät :) Ja Vespat ovat ihan huippuhienot vihreänä!

    VastaaPoista
  3. todella hienot chillaxit ja upea prinsessa linna!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :-)