Paitakaapin täydennystä


Uudessa 1/15 Ottobressa oli hauskan näköinen kaava nimeltä Smart Guitars jota oli pikimmiten kokeiltava. Yleensä yhdistän vain raglanhihaisen paidan kaavaan eri kuosit hihaan ja etukappaleeseen, mutta tässä kaavassa olkaa on jatkettu ja malli poikkeaa sen verran perinteisestä että lähdin yhdistämään kahta kuosia. Mittailin kaavaa ja totesin sen leveydeltään reiluhkoksi, mutta malli vaatineekin sen. Kaavan pituudeksi otin 122 cm ja leveydeksi 116 cm. Paita on niin iso hoikan 120-senttisen päällä, että tuskin tulee paljoakaan käytettyä. Taitellaan kaappiin ja katsellaan kesän jälkeen sopisiko paremmin ja riittääkö vielä hihojen pituus.  Skeitti joustocollege on Ainolasta ja mustavalkoraidallinen trikoo Jonicilta Ruotsista.

Jälleen Ottobren Totem Owl -kaavalla, nyt omalle pojalle. Neulokset ovat Majapuulta. Raidallista sain silloin ostettua viimeiset sentit joka tarkoitti neuloksen korkeutta 40 cm vaikka enemmän olisin halunnut. Nyt piti sitten leikata vinoon, jotta siitä sai hihat aikaiseksi. Tosin tästä vinoon leikatusta raidasta itselleni olen pitänyt kovasti ja tässäkin se silmää miellyttää.


Poika käyttää hihatonta paitaa neulospaitojen alla. Periaatteessa kesälläkin voisi olla käyttöä yksinään, mutta Eurokankaan palalaarista ostetun trikoon aihe viittaa nyt vahvasti talveen. Takakappale on valkoista trikoota. Kaavana on Ottobren Tommy pituus 122 cm leveys 116 cm.


2 kommenttia

  1. Hei, upea toi talvinen digiprintti! Mahtaakohan sellaista olla vielä myynnissä? :)

    VastaaPoista
  2. Ei taida enää löytyä mistään muualta kun jonkun kangashamsterin varastosta. Kyseessä on Molo Kidsin trikoo, joita oli Eurokankaassa myynnissä hetken aikaa.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :-)