Kiipeilijä-Kaisa haalareissaan

Tytöstä on tullut ihan mahdoton kiipeilijä. Tänään ehti kivuta näiden kuvien lisäksi myös esim. tiskikoneen ylemmän ritilän päälle ihan omin nokkinensa. Toinen sukkakin katosi vauhdin hurmassa aamun aikana ties minne.
Tämän kuvan otti veli, joka on erittäin innostunut valokuvaamisesta. Olen itse juuri ja juuri kuvan ulkopuolella mahdollista koppia ottamassa.
Niin ne haalarit. Tällaisia haalareita on viime aikoina näkynyt useammassa blogissa, mm. täällä. Pitihän minunkin sitten kokeilla. Oranssi joustofrotee on Metsolasta ja raidallinen resori Fabriinasta. Kaavan muokkasin tästä haalarista, koko on 80 cm.
Itse olen oikein tyytyväinen lopputulokseen, eikä parin päivän käytön perusteella ole liian lämpöiset meidän Kuuma-Kaisalle. Alkuun tyttö repi naruja auki, mutta tottui niihin nopeasti ja on nyt antanut olla rauhassa.

Edellisen postauksen kalsarit eivät ole kommentteja kerryttäneet, ilmeisesti teidänkin mielestä kuosivalinta kalsareihin ei ollut täysin onnistunut, ette vain kehtaa sitä sanoa :-).

2 kommenttia

Kiitos kun kommentoit :-)