Ping ping pingviinejä

Tytölle vaihteeksi uutta vaatetta. Pingviinitrikoo on Michas-Stoffeckelta Saksasta. Turkoosi resori on laatua lörppä ja se on kotoisin Trikteksistä. Paidan kaavapohjana toimi Ottobren 4/10  raglanhihainen Papana-paita koossa 80 cm, josta muokkailin sen tunikaksi/mekoksi. Oranssia velouria oli juuri sopivankokoinen pala tytön leggareiksi, samalla kun leikkasin kangasta tajusin, että kaapista löytyy myös nämä leggarit, mutta ei kai tytöllä voi koskaan olla liikaa samanvärisiäkään vaatteita...eihän? Oranssi velour Lasten Metsolasta ja kaavana (taas) Suuri Käsityölehti 1/09.
Jossain blogissa hiljan näin hauskan tunikan, jossa helma oli rypytetty resorilla kantaten, joten minäpä päätin kokeilla samaa kaksinkertaisella resorilla. Kuten kuvasta näkee, napakampi resori olisi ollut tarpeen.

Tässä kuvassa tytöllä on ihana ilme ja vaikka kuva onkin vauhdista tärähtänyt, laitan sen näytille. Vauhtiviikarille puhkesi vihdoin kolmas hammas ja neljäs on siinä hilkulla.

Reilu viikko sitten syntynyt Pikku Prinssi sai nämä valkoiset potkarit Triteksin bambujousiksesta, ihanan pehmeät! Kaavana puolipotkuhousut Ottobresta 4/11 kokona 62 cm.
Kädentaidot-messuilla vierailuun minulla oli aikaa ruhtinaalliset 2 tuntia. Eli juosten mentiin läpi kaksi hallia. Mukaan tarttui Muru-neulosta puolen metrin pala, pussi nahkapaloja ja 1 isompi vaaleanpunainen nahkapala. Saa nähdä taipuuko nämä tossuiksi niin kuin olen suunnitellut.

Ei kommentteja

Kiitos kun kommentoit :-)