Se on Muste

Jätkänpätkälle paita Käpysen Muste-trikoosta. En tiedä miksi päässäni alkaa aina soimaan CMX:n kappale (se on...) Ruoste, kun näen tämän paidan. Kaavana on Ottobren 4/12  Lumberjack koossa 116cm. Helman ja hihansuut tein hunajakenno-ompeleella.


Olin mielissäni kun sain tehtyä persoonallisen ja siistin kauluspaidan, mutta poika ei pidä tästä yhtään. Ensimmäinen kommentti oli korrektisti "äiti, se ei ole kovin hieno". Paita lojui kaapissa pari kuukautta ja kaivoin sen tänään uudelleen esiin, mutta "ihan tyhmä paita". Nih. Eikä siinä mitään, pojalla on oikeus mielipiteeseensä, mitäs menen tekemään vaatetta vain oman visioni mukaan enkä kysele käyttäjältä mitään. Harmittaa vain, että menin metsään tämän aika työlään paidan kanssa, tämän tyyliselle paidalle kun olisi selvä kolo vaatekaapissakin. Jäi se nyt kuitenkin päälle täksi päiväksi, tiedä vaikka joskus toistekin..
4 kommenttia

 1. Tämähän on hieno! Kiva tuo oranssi, joka pilkistää nappilistasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Erja! Oranssi toimii omastakin mielestä kivana tehosteena!

   Poista
 2. Hieno paita ja oranssi sopii todella hyvin! Harmi kun käyttäjä ei pitänyt, mutta jospa vaikka alkaisikin käyttää kun jo kerran päällä oli :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :-)