Pipot alkutalveen


Ensilumi satoi ja lapset halusivat tietenkin mennä heti tekemään talven ensimmäistä lumiukkoa. Pojan pipo sai odotella pitkään ufo-pussissa viimeistelyä. Ompelin mustan velourpipon ja siihen applikoin limen värisen trikooympyrän jo vuosi sitten ompeluviikonloppuna. Lopullisen toteutuksen idea ei vuoden aikana muuttunut mihinkään - nyt ostin työpaikaltani heijastavaa harmaata siirtokalvoa, leikkasin tähden ja prässäsin kiinni.  Olen tosi yllättynyt, miten iloinen poika uudesta pipostaan on, yleensä kun uudet vaatteet ei juuri kehuja kerää.

Tyttökin tarvitsi vähän paksumpaa pipoa. Kaavana on Modan aikuisten ruttupipo pienennettynä. Vuori on Sampsukan merinovillaa, päällinen on Hannan Kankaasta pinkkiä joustocollegea. Pipon viimeistelin valmiilla norsu-silityskuviolla, jonka on ostettu Hanhelista. Vihreä samettipinta valitettavasti imee pölyä ja likaa itseensä herkästi.

Tytöllä on kaulassaan uusi kauluri merinovillasta mallia tuubihuivi, samanlainen kuin pojan päällä, tässä postauksessa. Sen tekemiseen taisi mennä 3 minuuttia.

Ei kommentteja

Kiitos kun kommentoit :-)