Lahjuksia osa 3

Kietaisunuttu lähti 4,5-vuotiaalle tytölle koossa 110 cm. Velour on Kestovaippakaupasta. Kaava on Ottobresta 4/2006. Etukappaleet on leikattu täysvinoon. Ajattelin tämän olevan kiva käyttää tähän aikaan vuodesta vaikka tunikan tai mekon päällä.
Tässä voisi olla kuva kaksista valkoisista velourleggareista, vaan ei ole. (Toisien housujen sijasta kuvassa on edellisen postauksen virkattu kori.) Kahdet siis tein tutulla kaavalla, toiset omalle tytölle ja toiset tytölle, joka sai keijutunikan  juuri 1-vuotislahjaksi. Pituuteen käytin maksimit 60 cm korkeasta Eurokankaan valkoisesta veloureista. Ajatus oli, että extrapituus kivasti rypyttää nilkoissa. Vähän liian pitkät tuli silti, mutta meneepähän pitkään jos vyötärönympärys ei kovin nopsaan kasva.
Kestovaippakaupan turkoosista velourista parit housut 1,5-vuotiaalle ja 3,5-vuotiaalle veljeksille. Kummankin housun kaavan pohjana on Suuri Käsityölehti 11-12/09 ja koko 100 cm. Pienemmälle (jonka vartalonympärys on isompi kuin isoveljensä :-) ) lyhensin punttia ja vyötärönkorkeutta, isommalle taas kasvatin puntin pituutta.

Ei kommentteja

Kiitos kun kommentoit :-)