Synttäreitä ja arpaonnea

21.12. pieni iso poikani täytti 4 vuotta. Hän on koko vuoden ilmoittanut, että synttäreillä pitää olla Jasu Juntti kakku ja vanhemmat yrittivät toteuttaa toiveen. Kakkupohja on Kinuskikissan sokerikakkupohja ja täytteenä samaisen sivuston vadelma-daim-limetäyte. Kuorrutus on vihreää sokerimassaa, mustat renkaat marsipaania ja valkoinen vaahtokarkkitaikinaa, ostettu Ullanunelmasta. Sieltä on myös kotoisin autokakkuvuoka. Musta etusäleikkö on lakumattoa. Juhlia vietettiin kahtena eri päivänä, ja välissä oli vielä tarhan joulujuhlat, joten voi todella todeta, että nyt on meidän perheessä Juhlaviikko.
Minun pitäisi laittaa lotto vetämään nyt jos koskaan. Minulla kävi ihan käsittämätön onni, kun voitin kaksi blogiarvontaa ihan peräkkäin. Riikan arvonnasta sain valita Selian verkkokaupasta minkä tahansa talvihatun ja päädyin vaaleanpunaruskeaan dinopipoon tytölle, koko 48/50. Samalla tulin tilanneeksi pojalle turkoosi-ruskean dinopipon. Iso kiitos Riikalle hienoista hatuista ja nopeasta toimituksesta!
Tämä hieno joulusukka yllätyssisältöineen kotiutui meille Nannaruun arvonnasta. Poika ihmetteli, että eihän hän voi noin suurta sukkaa käyttää :-) Iso kiitos myös Nannaruulle!

Ihanaa joulunaikaa kaikille!
Pian alan postailemaan lahjaksi valmistuneita  juttuja.

Ei kommentteja

Kiitos kun kommentoit :-)