Kesäsettiä ja samisteluaIkasyrista hankittu 0,5 m pätkä vihreää mehiläistrikoota oli lojunut kaapissa jo pitkään, nyt siitä syntyi ensimmäiset samisteluvaatteet lapsosille. Jatkoin "Amelien" kaavan kehittelyä mekoksi, ja olen oikein tyytyväinen lopputulokseen. Pääntietä muokkasin pyöreästä venepääntieksi. Turkoosit resorit ovat hihansuissa ja pääntiellä kaksinkertaisena, myös rinnan alla poikkikappale on resoria.

Poitsu sai puolestaan mehiläispaidan. Kaavana Ottobren More Grey ensimmäistä kertaa. Kaavaa on monessa blogissa kehuttu, eikä se pettänyt meilläkään. Koko on 104 cm ja resorit kaksinkertaisena. Olen ottanut hieman etäisyyttä peitetikkikoneen nauhankääntäjään, koska yhteistyömme ei ole sujunut toivotulla lailla.
Uusimmasta Ottobresta (3/12) on hihattoman hupparin kaava koossa 104 cm. Turkoosi college ja resorit on Triteksistä, hupparin kruunukuvioinen trikoo on Michasilta. Shortsien kaava on Ottobresta 4/10 leveys 98 cm ja pituus 104 cm mukaan. Kaikkien helmat ja lahkeensuut on tehty ompelukoneen hunajakenno-ompeleella. Hupparin kanttaukset on tehty kolminkertaisena "perinteisesti" eli saumurilla ja ompelukoneen kaksoisneulalla. Hupparin nepparit ovat Prymin 10mm jersey-neppareita. Olen aiemmin kertonut ostaneeni vastaavanlaisia neppareita Kotimäen puodista paljon edullisemmin, mutta ne eivät tahtoneet pysyä kantatussa resorissa kiinni.

1 kommentti

  1. Täältäpä löysinkin kivan blogin ja samalla vinkin mistä tilata jersey neppareita. Kiitos! :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :-)