Jellonahuppari

Kerrankin oli helppo päättää minkä kuosin ja kaavan yhdistää. Uusimman Ottobren Autumn Forest-huppari suorastaan huusi tätä ihanaa kuosia. Jellonajersey on ostettu Lieblingsstückesta ja oranssikeltainen raitatrikoo Eurokankaasta. Jaksoin jopa noudattaa ohjetta aika tarkkaan ja tein hihansuihin tasosaumat, jotka -kuten helmakin- on tikattu ompelukoneen taso-ompeleella. Ohjeesta poiketen huppu on vuoritettu, niskasaumaan laitoin resorin tämän ohjeen mukaisesti. Tai ainakin jotain sinne päin, saksaa kun en juuri ymmärrä, mutta onneksi kuvat kertovat paljon.
Sovituskuvakin saatiin otettua ja virnistys irroitettua karkkipalkalla. Poika on nyt n.104 cm pitkä, ja kaavan koko 110 cm, vähän on hihoissa ylimääräistä mutta muuten ihan passeli. "Oikeassa" koossa pituutta voisi olla pari senttiä enemmän. Sain tehtyä tämän 60 cm kangasta, vaikka ohjeen mukaan tarvitaan 85 cm. Tämähän on siitä hauska kuosi, että puolet kankaasta on leijona edestä kuvattuna ja puolet takaa. Tässä huppu ja takakappale on "takapuolta", hihat ja etukappale "etupuolta".

  

12 kommenttia

 1. Aivan ihana!!! Värit just passelit!

  VastaaPoista
 2. Onpas kiva huppari! Mulla on tuota jellonaa velourina jemmassa. Syksyksi ajattelin siitä pojalle hupparia jos vaan kangas kelpaa pojalle!

  VastaaPoista
 3. Onpas tosi kivan näköinen huppari ja hyväntuulinen malli :)

  VastaaPoista
 4. Onpas tuo kuosi ihana hupparina! Olen tehnyt samasta kankaasta kaksi puseroa ja kolmas odottelee ompelua. Pitäisiköhän siitä tehdäkin huppari...

  VastaaPoista
 5. Tosi kiva huppari! Hauskaa tuo leijonakangas. Mulla taitaa sitä just pipon verran löytyä. Pitäisikin muistaa syksyksi tehdä.

  VastaaPoista
 6. Tosi kiva huppari! Ilmeisen kokeilukelpoinen kaava tuossa hupparissa. :)

  VastaaPoista
 7. Kiitokset ihanista kommenteista :-)

  VastaaPoista
 8. Hienolta näyttää huppari päälläkin :)

  VastaaPoista
 9. Piti palata kertomaan, että sinun innoittamanasi tein tuosta kankaasta vielä hupparin. Nyt esikoinen haluaa pukea sen joka päivä päälleen. Kiitos vaan ideasta!

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :-)