Karnaluks-visiitti ja jotain valmistakin

Täällä taas, pienen tauon jälkeen. Olen ollut parillakin ulkomaanmatkalla, ja tässä tuliaiset toissa viikon reissulta Tallinnasta. Karnaluksissa siis kävin, aikaa oli vähän ja tarjontaa niiiin paljon. Erityisesti nappeja ja nauhoja aivan mieletön määrä. Jotain kangastakin, puuvilloja ainakin, oli myös tarjolla, mutta sain pidettyä näppini niistä erossa. Vetoketjuvalikoimaakin riitti ja niitä tarttui mukaan. Samaten helmiä, siirtokuvia ja brodeerausmerkkejä. Isot hakaneulat (á 1.20 eur) on hauskat, tosin mulla ei ole vielä aavistustakaan mitä niillä tekisin. Kuminauhaa ostin leveyksissä 25mm, 40mm ja 60 mm, yhteensä 11 metriä Vaihtoehtoja kuminauhoissakin oli runsaasti. Koko ostoskassi maksoi yhteensä 29 eur. Onneksi oli matkaseuralla käteistä lainata, sillä kortti ei Karnaluksissa käy ollenkaan. Ehdottomasti käymisen arvoinen paikka!
Jotain ompelustakin on sentään valmistunut. Pojalle perushousut Suuren Käsityölehden kaavalla Metsolan vihreästä ruutujoustiksesta. Vaatteena tämä on huomattavasti kivempi kuin kankaana. Tosin mietin uskaltaisinko lopun kankaan värjätä vaikka ruskeaksi, kun ei tämä vihreä suosikkeihin lukeudu. Paita peruskauraa eli Ottobren CW suora malli Metsolan traktorijoustiksesta. Tästä kuosista tykkään hurjasti. Ja ihastuin siihen vasta sen jälkeen kun saatavuus Metsolasta loppunut ja nyt siitä saa sitten maksaa kalliisti. Tämä löytyi huutiksesta.
Samoihin housuihin sopii hyvin tämä paita, joka on tehty Noshin kuumailmapallosta ja Eurokankaan mustavalkoisesta pystyraitatrikoosta. Näiden kuosien yhdistämisidea on häikäilemätöntä kopiointia muistaakseni Ruttu-Nutun blogista. Kaavana on tuttu More Grey. Uskaltanen luvata, että kuvien taso tulee blogissa paranemaan pikkuhiljaa. Ainakin ensi viikolla olen menossa oikein kurssille opettelemaan kuvankäsittelyä.


Ei kommentteja

Kiitos kun kommentoit :-)