Vielä bambeja ja vähän kukkasiakin

Mitä saa aikaiseksi yhdestä metristä bambitrikoota? Tämän ja tämän bodyn sekä nyt valmistuneen mekon koossa 86/92cm. En meinannut raaskia leikata tätä viimeisintä vaatetta, mutta järki voitti eikä lopusta olisi yhtään isompaa vaatetta saanut tehtyäkään. Mekko on muokattu Ottobren 4/10 Papana-paidasta kaikkia kappaleita leventäen sekä helmaa tietenkin leventäen ja pidentäen. Pääntie on kantattu peittarin nauhankääntäjällä diff 1,5, jolloin se rypyttyi sopivasti. Varmuuden vuoksi tein toiseen raglansaumaan halkion, mutta jää vain kivaksi koristeeksi, menee hyvin pään läpi ilman napin aukaisuakin. Hihansuihin saumasin ensin 5 mm kuminauhan, käänsin ja peittarilla tikkasin päältä.

Toista tunikaa lähdin tekemään Happy Squirrel bodyn kaavalla Ottobresta 1/2012 koko 86 cm. Pätkäsin vain sopivasti ja vähän levensin helmaa. Tykkään kuosiyhdistelmästä kovasti, trikoot on ostettu Michasilta ja/tai Lieblingstuckesta. Kaava on aika kapea, eikä vähän rypyttävä pääntienkantti - joka jatkuu sivusaumoihin asti - auta asiaa yhtään, joten tämä jäänee lähinnä hyllynkoristeeksi meillä.
Tässä vielä pari sovituskuvaa mekosta. Ja kyllä, kuvien rajaustaidossa on vieläkin parantamisen varaa :-)


3 kommenttia

 1. Ihania vaatteita. Sultapa nyt kysynkin, millä ohjelmalla rajailet kuvia? Olen tähän asti käsitellyt kuvat vain Picasalla, mutta tuo rajaustoiminto ois kyllä hyvä ja tuossa sitä ei (tietääkseni) ole.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-) kuvankäsittelyä olen nyt opetellut Gimp-ohjelmalla, saa ilmaiseksi ladattua netistä. Picasa mulle vielä aika vieras, nopeasti kurssilla katsottiin sillä kuvakollaasien tekoa, se on Picasassa kuulemma tosi hyvä.

   Poista
 2. Ok, mulla on tuo Gimp koneella, pitää opetella sillä rajailemaan vissiin. Picasa on aika simppeli ohjelma ja mielestäni ihan käteväkin, mutta tuollaisia rajauksia sillä ei voi tehdä.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :-)